Merhaba, arkadaşlar Race Driver:İ grid 'in oyunu aldım (orjinal) oyunda yeniyim sorunum şu; Arabanın içten görünüşünde direksiyon sağsola hareket etmiyor, ama araba sağsol yapıyor tabiki sadece oyundaki dereksiyon dönmüyor daha önce de içten açtığımda direksiyon sağ sola hareket ediyor du şimdi yeni başladı bu olay direksiyon kontrollerindende anlarım ama çözemedim yardım larınızı bekliyorum birlikte yapalım şu işi
Grid direksiyon kontrolleri
kimse Grid oynamıyor mu ya?:(
Options>Graphic Settins>Overall Detail ''ultra low'' olduğunda direksiyon hareket etmez. ''Low'' yapın orayı düzelir...
teşekürler arkadaşım bide oyundaki bonus şifler ne oluyor onları nasıl alabilirim
Hile kodlarını oraya yazıyorsun...
http://www.cyberoyun.com/pc/hileleri/grid/hile.html
Arkadaşlar bende grıd oynuyorum fakat klavyeden çok zor oluyor dönüşleri çok zor ve klavyeden olduğu için ileri tuşuna bastığımda gaza kökleniyor direksiyon setinde bu varmı.Kenarda çubuklar var sıra sıra çıkması lazım.Direksiyon seti alsam iyi oynayabilirmiyim?Bazı arkadaşlar gamepadı tavsiye ettiler.Lütfen yardım.Herkese İyi Ramazanlar...
NFS'den Colin McRae veya Grid'e terfi edenlerin yaşadığı bir sıkıntı olabilir.
grid de bende hiç sorn yaşamadım. nfs den nefret ediyorum sadece most wanted ve underground unu oynadım. grid e geçince farkı görrdüm.