Grid düz yolda takla
Sanki Trainer gibi bir hile kullanmış gibi geldi
Fark ettiyseniz çokta hızlı gitmiyorum, normal dönüyordum sanki alttan biri tekme attı :D:D
Bide arkadaşlar daha kaliteli bir upload sitesi biliyor musunuz?
Ya bi taklayı ne kadar abarttınız bi yere değmiş bişe olmuş işte yani gidipte taklanın videosunu çekip upload edp buraya koymak biraz saçma olmuş...
AssassinLordYa bi taklayı ne kadar abarttınız bi yere değmiş bişe olmuş işte yani gidipte taklanın videosunu çekip upload edp buraya koymak biraz saçma olmuş...Hiçte bir saçma durum görmüyorum burda ben oyunun tabi ki hataları olabilir, bu kadar insan olaya gülüp alaylı bir şekilde yaklaşıyor ki normalide budur sizin niye böyle çıkış yaptığınıza anlam weremedim doğrusu.
Çıkış yapmadım bende herkes gibi kendi yorumumu yazdım.. Bana saçma ve gereksiz geldi. Herksesin düşüncesi farklıdır...
AssassinLordÇıkış yapmadım bende herkes gibi kendi yorumumu yazdım.. Bana saçma ve gereksiz geldi. Herksesin düşüncesi farklıdır...Saygı duyarım, sizin sadece videoyu koyanın saçma diye söylemenizin üzerine yazdım..
dar bir viraja hızlı girip ani direksiyon hareketi yaparsan normalde savrulur .ama burda sanki bişeye dokunup arabanın sağ tarafın zıplıyor. bi anormallik olmuş orda kısacası.
Bu oyun benim pc de de yüklü.Dün akşam serbest drift bölümünü oynarken benzer birşey benimde başıma geldi.Tam viraja dalarken araba anormal bir şekilde 1 değil hemde 3 takla atarak havada döndü.Ne duvara çarptım ne de yolda birşey vardı.Bu oyun ne kadar mükemmel gibi görünsede her oyun gibi bu tür hatalar olabiliyor.Bunları da hoşgörmek gerekir diye düşünüyorum. :)