Arkadaşlar 0 a Grundig 1010 modelli netbook alacağım.Kafamın rahat etmesi için alıyorum fazla performans beklemıyorum ama benim için cs 1.6 gibi bir oyunu açsa bile yeter.[Bunu yapabilirmi?] Bir diğer şey ise benim başıma ilerde sorun çıkaracak bir markamı habire servıse yollanacak gerek harddiski gerek diğer donanımları bozulacak kadar kötü bir netbook mu? Cevaplarsanız sevinirim.
Grundig 1010
Arkadaşlar 0 a Grundig 1010 modelli netbook alacağım.Kafamın rahat etmesi için alıyorum fazla performans beklemıyorum ama benim için cs 1.6 gibi bir oyunu açsa bile yeter.[Bunu yapabilirmi?] Bir diğer şey ise benim başıma ilerde sorun çıkaracak bir markamı habire servıse yollanacak gerek harddiski gerek diğer donanımları bozulacak kadar kötü bir netbook mu? Cevaplarsanız sevinirim.o netbook u alırsanız paranızı bence sokağa atarsınız şuanda alıanabilcek en iyi netbook bu samsung hem fiyat hemde işlemcisi bakımından ama oyun konusunda tüm netbooklarda çok performans beklemeyin
Ben sadece Counter ve facebook'tan Texas Holdem Poker oynuyorum zatenbu ikisini açabılecekse benim için sorun yok.? Bir diğer merak ettiğimise donanımının kalitesi arkadaşlar.Yani en ufak birşeyde boyasınınçıkması kırılması gibi durumlar yaşayabilirmiyim?