yav zaten benim netbookum var orada acer one happy 450 serisi işlemci 2 gb ram olanından lakin bir tane daha lazım ben oyun sevmem ben html asp joomla word vs lazım bu yüzden ekran kartı demiş arkadaş ekran kartı 512 mb olanda var asusun fiyatı 750 tl civarında iyide bir netbookdan beklediğiniz nedir ki ekran kartına takılıyorsunuz benim acer one happy i5 işlemcili 4gb ramli 1gb ati ekran kartlı pacerd bellimden daha hızlı daha portatif daha çalışkan ben sıradan tüm işleirimi yapabileceğim biraz zorlasada photoshop flash çalışabileceğim net book arıyorum Allah razı olsun devletimizden ötv ile fiyatlar tavan yapmış el sürülmüyor üretici firmalar bile devlet kadar kazanmıyor. %100 karla çalışıyorlar. en azından ben asusa para verince bana bir şey vermiş vermiş oluyor ausu alırken devlet aban ötv karşılığında ne veriyor gidiyorsun araba alıyorsun arabının fiyatının %53 ü devlete gidiyor. bende amerikadaki gibi makul fiyatlara pc almak istiyorum hatta usa daki gibi aç gözlülük yapıp bir kaçtane olmasını istiyorum. çok mu şey istiyoruz beyler çoluk çocuk her gün forumlarda heba oluyor "abi bana şu fiyata güzel bir oyun sistemi toplayın" diye bu mu sosyal devlet millet pc alıp facebooka bile giremeyip sosyalleşemiyor neresi sosyal devlet bunun?
ayrıca bir şey sormak istiyorum şimdi bu netbookların rami değişebiliyor mu ve normal ramlerden pahalı mı ayrıca bu golddan hiç alış veriş yapmadım sizce nasıldır sıkınıtılı bir e-ticaret firması mı bimeks gibi "internete özel" fiyatlarda vitrindeki malı yani oynanmış kurcalanmış vitrin malını mı gönderiyor.