Arkadaşlar öncelikle Gs başarılar diliyorum.
Maç Alman ZDF kanalında canlı yayınlanacakmış.acaba internet üzerinden tv kartsız kanalı izleme imkanımız var mı?
Gs-Hamburg Maçı..!
yanildik zaten :-( ben www.justin.tv den izliyorum maçları
Buraya kadar gelmesi bile iyi bir sonuç gs için kutluyorum
çok kötü oldu maç gerçekten 2-0 dan sen 2-2 yap maçı son yediğimiz golü saymıyorum bile.
gs hamburga deil sakatlıklara yenildi.
bir fenerli olarak çok sevindim.bu gs bundan sonra avrupada yoktur 2000 yılı istisna idi. geçmiş olsun.
dextercanbir fenerli olarak çok sevindim.bu gs bundan sonra avrupada yoktur 2000 yılı istisna idi. geçmiş olsun.bu kadar sevindiysen git alman vatandaşlığına geç.laga luga yapma.Son Düzenleme: matrax551 ~ 30 Mart 2009 18:59
hamburgun kazanmasına sevinmedim gs nin kaybetmesine sevindim.beşiktaş yada diğer türk takımları hamburgla yapıp yenilseydi çok üzülürdüm ama gs ye hiç üzülmedim hatta rezil olmasına çok sevindim.
ne fark eder bu maçın sonucuna herhalde bi tek hamburglular sevinmiştir fb lilerde deil.
senin taraftar kişiliğin olgunlaşmamış.avrupa maçlarında bikerem takım ayrımı yapılmaz.bu ortak görüşdür ve normali de budur.sen şuan istisnasın.başka taraftarlarda yeri gelirse fb yi destekleyebilirler..yarası olsa dahi
benim tanıdığım tüm fenerliler niyeyse hamburgu destekledi