Ya arkadaşlar biliyorum çok sıkıcı olmaya başladı. Hakikaten artık boğulacam. Düşünüyorum 8800 mü alsak yoksa hd3870 mi? ati dx10.1 i bide ddr4 ile geliyor. Eeee ama gt ise daha performaslı... Valla sizde bana bir gaz versenizde yani sizden S.O.S
Gt8800 mı HD3870 mi?
- 1
- 2
sağol onurcakir1903
gönlümde o karta kayıyor ama....stok....
stok var www.teknofiyat.com gibi sitelerden arama yaparsan bulabilirsin...
bi var bi yok! Aslında istediğim kartlar hemen tükeniyor. Firma ithalattan çektiği gibi stoklarda kalmıyor. İnşallah alırda adam gibi oyunlar oynarız:D
http://www.techspot.com/news/27877-...lly-out.html
Al sana HD 3570 Vs. 8800 GT
eger en son teknolojileri istiosan ati al, ama adam gibi performans istiosan 8800gt ile o atiyi geride bırakabilirsin. yada az daha sabret nvidia geforce 9 serisi cıkarcak. ve suanki kartların hepsini silip süpürcektir...
ATI ıle daha fazla konfigurasyon yapılabılır. hem Intel yongası hemde ATI yongası ıle CF yapılabılır
bencede...ati orta bütçeli kesime ekran kartı üretiyor...bu da cf ye bir kazanç yolu sağlıyor..farklı ekran kartlarıyla yapılabileceği için...(bu arada yeni avatarın hayırlı uğurlu olsun borga abi..yakışmış..ama tabiki PoP daki karaktere alışmıştık)
içimde şu tereddüt var. Acama ati yeni sürücüleri ile hd3000 ekran kartına az da olsa doping yaparmı?
darko hep dikkatimi çekti..sende alışkanlık mı oldu bilmiyorum, kötü niyetlede yazmıyorum(eleştiri falan da değil)...HD3550 değil HD3850,HD3570 değil HD3870...bak küsme darılma yok ama
şuan için 8800 gt daha mantıklı
ama tabi 3870 de az kart değil.
Pardon Selçuk bey.Gt8800 HD3870 kıyaslamasını eleştriye sundum. Burada yanlış anlaşılma olmasın.
paylaşımınız için teşekkürler.
erdem187darko hep dikkatimi çekti..sende alışkanlık mı oldu bilmiyorum, kötü niyetlede yazmıyorum(eleştiri falan da değil)...HD3550 değil HD3850,HD3570 değil HD3870...bak küsme darılma yok amaUla nerden bilem benBen baklavaya baklava demem midemde olmadıkça
Ben HD 3550 ye 3850 demem benim pisi de olmadıkça
Mr.SalihYa arkadaşlar biliyorum çok sıkıcı olmaya başladı. Hakikaten artık boğulacam. Düşünüyorum 8800 mü alsak yoksa hd3870 mi? ati dx10.1 i bide ddr4 ile geliyor. Eeee ama gt ise daha performaslı... Valla sizde bana bir gaz versenizde yani sizden S.O.HD 3870 Selçuk Bey başlıkta öyle zaten
ya hd3870 nin özellkilerini bilmiyorum kullanmadımda.. ama bana sorarsanız 8800GT üzerine ekran kartı tanımıyorum ben. bence 8800 GT al memnun kalcaksın ..
hd3870 ddr4 256 bit 320 akış işlemcisi ve gt8800 e göre de değerleri daha yüksek ve frekans olarakta önde. Ama nvidia daha performanslı ekran kartı sürdü piyasaya. Aslında yeni sürücüleri kurup kullanan arkadaşlarda danışsak varmı? Vallahi ekran kartı alacam diye yaşlandım ha
fiyat olarak dah pahalı ama testlerde gt8800 atiyi alt ediyor. Ki hatta 2900xt yi bile geçiyor kısmi olarak! galiba gt8800 alınması gereken bir kart olarak duruyor. Overclock ta ise pek değişeceğini zannetmiyorum...
Mr.Salihfiyat olarak dah pahalı ama testlerde gt8800 atiyi alt ediyor. Ki hatta 2900xt yi bile geçiyor kısmi olarak! galiba gt8800 alınması gereken bir kart olarak duruyor. Overclock ta ise pek değişeceğini zannetmiyorum...gt8800 değil 8800GTBu arada O/C yapıp ekran kartınızı tehlikeye atacağınıza 8800GT alın tehlikesiz kesintisiz oyun oynayın 2 yıl size yetecek zaten o
artık araba modelleri gibi ifade yapmaya başladım....
XxXDaRKoXxXMr.Salihfiyat olarak dah pahalı ama testlerde gt8800 atiyi alt ediyor. Ki hatta 2900xt yi bile geçiyor kısmi olarak! galiba gt8800 alınması gereken bir kart olarak duruyor. Overclock ta ise pek değişeceğini zannetmiyorum...gt8800 değil 8800GTBu arada O/C yapıp ekran kartınızı tehlikeye atacağınıza 8800GT alın tehlikesiz kesintisiz oyun oynayın 2 yıl size yetecek zaten
- 1
- 2