arkadaşlar gta 3 oyununda elimde 6 tane winrar dosyası var. bu winrar dosyalarını çıkardıktan sonra GTA 3 adlı klasörün içinde 4 klasör oluştu. bunlar cd 1, cd 2, crack, patch adlı klasörler.cd 1 ve cd 2 nin içinde 262 ve 752 mb lık bin dosyaları var . bu bin dosyalarını bilgisayarda açacak bir program yok yani şekli beyaz boş kağıt olarak gözüküyor bir sitede gta 3 kurulumu resimli anlatımda bin dosyasını mount yapacaz diyor, ordan bişey anlamadım. bu oyunu nasıl kurabilirim??? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
gta 3 oyunuda ilginç sorun
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.daemon tools lite kur
iso yada mds dir formatı
daemon tools ile açılır ancak
Kardeş Ultra ISO denen bir program var aşağıdaki adresten indir. Programı kur türkçe zaten. Sonra Bin dosyasına sağ tıkla ISO ya çevir diye bir seçenek çıkacak ona tıklayıp ISO ya çevir sonra Daemon Tools ile yüklersin zaten
Ultra ISO
daemonn tools u yükleyeyim olmazsa tekrar yazarım. cevap için teşekkürler
http://www.ezbsystems.com/ultraiso/download.htm bu linkteki ücretli mi
Hayır ücretli değil. Ama 30 gün mü ne deneme sürümü var zaten sen bir kere kullanıp silecen işini görür yani.
Daha ne konular var bir görsen ben Filistin Mitingi için bir konu açtım 10 dk geçmeden silindi. Sonra Uzmanına sorun kısmında adamlar 2 sayfa birbirlerine sövmüşler hiç gören yok. Bundan sonra böyle konu kilitlenene kadar yardım edeceğim bende. Hatta şu an GTA 4 patchleri ile ilgili bir konu gördüm ondada yardım etmişler.
Aynen öyle. Bıraktığın gibi :)
patch gta 3 ün 1.1 patchi o patchi yüklemeden oyunun save dosyalarını load edemessiniz
Daha ne konular var bir görsen ben Filistin Mitingi için bir konu açtım 10 dk geçmeden silindi. Sonra Uzmanına sorun kısmında adamlar 2 sayfa birbirlerine sövmüşler hiç gören yok. Bundan sonra böyle konu kilitlenene kadar yardım edeceğim bende. Hatta şu an GTA 4 patchleri ile ilgili bir konu gördüm ondada yardım etmişler.Eveet, bir açıklama daha yapmak vakti geldi demek.Öncelikle moderatörün, ya da yeni kullanılan adıyla denetmenin ne olduğuyla başlayalım. Bizler forum içinde yargıç ve polisin birleşimine yakın yetkiye sahibiz. Yani yargılamayı da infazı da biz yapıyoruz. Peki neye göre yapıyoruz? Yöneticilerin daha önceden bizimle ve diğer üyelerle fikir alışverişi yaparak oluşturduğu Forum Kurallarına göre yapıyoruz.
Gerçek hayatta nasıl olur? Olay üzerinden gidelim: Bir hırsız, bir bayanın çantasını çaldı diyelim. Siz naparsınız, ya peşinden koşarsınız, ya da yakınlarda varsa polise durumu bildirirsiniz ki gerekli işlemi yapsın. Peşinden koşarsanız belki daha etkili olursunuz. Ama sonuç olarak hırsızı polise teslim edersiniz ki gerekli cezayı alsın.
Olayı forum üzerinde yaşanmış gibi düşünelim: Bir üye, korsan bir paylaşım yaptığı zaman yapılan hırsızlığa(korsan kullanım) yardım etmiş olur. Bu durumda iki seçeneğiniz vardır: Ya konunun altına yazarsınız, konu içinde tartışma çıkar; ya da bize bildirirsiniz gereken işlemi yaparız. Konunun altına yazdığınız zaman tartışma çıktığında karşı taraf hiçbir fayda ya da zarar görmez. Karşınızdaki gerekli cezayı almamış olur, siz de boşuna sinirlenmiş ve uğraşmış olursunuz. Yani hırsızın peşinden koşturmak gibi değil. Ayrıca da konuda tartışma başlatarak siz de suçlu taraf konumuna düşersiniz.
Diğer yolu tercih ederseniz ne olur, yani kural ihlalini bize şikayet ettiğinizde? Boşu boşuna tartışma çıkmaz, gerilmezsiniz. Forum "asayişi" boş yere bozulmamış olur. Karşıdaki kişi yaptığı ihlale göre küçük uyarılardan uzaklaştırmaya ve banlamaya kadar yaptırımlarla karşılaşır. Uzaklaştırmak ve banlamak çok sık başvurulan yöntemler değil, ama kimi durumlarda uygulandı geçmişte.
Sözünü ettiğiniz konu da(Uzmanına Sorun'daki), bir denetmen arkadaş tarafından çözümlenmiş. Hatta çok kısa bir gecikme ile konuyla ilgilendiğini söyledi bana.
Diğer sözünü ettiğiniz Filistin Mitingi konunuz da Forum Kuralları'nın "Başkalarına saldıran ya da hakaret eden ifadeler. Fikirlerinizi serbestçe tartışın, ancak anlaşmazlığınızı mesaj göndericisine veya herhangi bir kişi, kurum ya da gruba yönelik bir saldırıya dönüştürmeyin." maddesine aykırı olduğu için silinmiş olsa gerek. Burada bir düşünceye karşı olduğumuzdan ya da yapılanları olumlu/olumsuz bulduğumuz için konu kapatılmış değil. Denetmen olduğumuza göre tarafsız olmak zorundayız. Örneğin geçmişte ben de Cumhuriyet Mitingleri'yle ilgili konu açmıştım ve konum kapatılmıştı. Kapatılma gerekçesi de yine bu. Farkındaysanız iki birbirine zıt siyasi görüşün düzenlediği iki etkinlik ve ikisine de aynı muamele yapılmış.
Sonuç olarak, biz denetmenler de çalışan ya da öğrenci insanlarız. Sürekli forumda olmak gibi bir şansımız yok. Olsak bile, kimi ihlaller gözümüzden kaçabilir. Nasıl ki gerçek hayatta suçluyu polise şikayet ediyorsunuz ya da o kişiye dava açıyorsunuz, forum kurallarını ihlal edenleri de bize şikayet edin. Ki bu çok daha kolay. Tek yapmanız gereken her mesajın alt kısmında bulunan, ünlem şeklindeki uyarı butonuna tıklamanız ve kural ihlali hakkında kısa bir açıklama yazmanız. Böylece dediğiniz tür durumlarla karşılaşmazsınız.
Son Düzenleme: TuncaBozkurt ~ 21 Haziran 2010 22:57