gtaturk.com da patchleri bulabilirsiniz oyunu orjinal olanlar live üzerinden indirebilirler
ben yükledim malesef oyunum korsan olduğu için crackli oynuyorum
bizim buralarda orjinal oyun satan yer yok steamden veya internetten sipariş ver diyceksiniz ama ailem internete güvenmiyor kandırırlar diyor
gta 4 1.0.7.0 patch ve eflc 1.0.2.0 çıktı
OP Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
3,337 mesaj
Yıllanmış Üye
1,056 mesaj
bu ne yaw 2 ayda bir yeni patch çıkartıyorlar. ben bunu yüklemeden duramamki şimdi:))
OP Kapalı Hesap
3,337 mesaj
patchleri sırayla yüklemek gerekmiyormuş ben yanlış biliyormuşum 7 adet patch var şu anda sonuncusunu yükleseniz yeterli
1.0.4.0 ın üstüne 1.0.7.0 ı yükleyin aralarında çok fark var gölgeler süper denize hayran kaldım son patchde kasmalar dahada azalmış ben şu an son çözünürlük tüm ayarlar high ta kasmadan oynuyorum view distanceyi 1 yaptım onu arttırınca kasıyor
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (101323) ~ 02 Haziran 2010 17:42
Yıllanmış Üye
447 mesaj
su an 3 patch yüklü sadece bi özellk high gerisi highset very high wiew distance 42 diğerleri 100 :D çözünürlük en son hiç kasmıyor:D ama bak şimdi 7 yi duyunca şeytan dürttü kursam mı 7 ye kdar kurmasam mı:D
patchleri sırayla yüklemek gerekmiyormuş ben yanlış biliyormuşum 7 adet patch var şu anda sonuncusunu yükleseniz yeterli
1.0.4.0 ın üstüne 1.0.7.0 ı yükleyin aralarında çok fark var gölgeler süper denize hayran kaldım son patchde kasmalar dahada azalmış ben şu an son çözünürlük tüm ayarlar high ta kasmadan oynuyorum view distanceyi 1 yaptım onu arttırınca kası
Bilgi için teşekkürler.. Ben ilk önce 1.0.1.0, 1.0.2.0...... 1.0.4.0 ü yüklemiştim boşuna zaman zaman kaybetmişim :)
Şimdi 1.0.7.0'yi deneyeyim.. Gölgeler nokta nokta canımı sıkıyordu bakalım nasılmış..
OP Kapalı Hesap
3,337 mesaj
Yıllanmış Üye
447 mesaj
.. bu hata games for windows live sürümünün güncel olmamasından kaynaklanıyo bu linkteki games for windows liveyi indir kur çözülecektir bende işe yaradı ;) http://www.rockstargames.com/support/IV/PC/GFWLupdate/
Games for Windows'un son sürümünü yükledim ama işte.. :