gta 4 açnca siyah ekran sorunu ....

durukanos
11-08-2009, 22:48   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj

Öncelikle merhabalar ... masaüstündeki oyun ikonuna tıklayıp START abastıgım zaman siyah bir ekran geliyor ve öylece kalıyor...ama oyunu 5kere açmayı denedim 1 tanesinde başarılı oldum oynadım oyunda hiç birsorun yok ama sonra 3 - 4 kere denememe rağmen kendisinden haber alamadım Start a basınca siyah bir ekran cıkıyor ve makina yakilitleniyor yada sadece siyah ekran beklior yardımlarınızıbeklıyorum...

Sistem özelliklerimide yazıyorum...

EKRAN KARTI = GeForce Nidiva 8600 GT 1 gb ekran kartı
RAM = 2 GB KİNGTON RAM
SİSTEM = Windows XP SP3

Psychonaut968
11-08-2009, 22:57   |  #2  
Yıllanmış Üye
1,757 mesaj

PSU'n kaç watt?

O_uzHaN
11-08-2009, 23:34   |  #3  
O_uzHaN avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
2,061 mesaj

daha önceden oynayabiliyormuydunuz yoksa yeni mi yüklediniz?

durukanos
11-08-2009, 23:38   |  #4  
OP Taze Üye
3 mesaj

Oyunu yeni yükledim ... daha 2 saat felan anca oLdu ama işte 1 kere acabıldım dier denemelerimde sürkli ekran siyahlasıor tüm ekran ve oyle kalıor.. Psu meselesine gelince pek anlamadım psu dan ... ama makinem çift cekirdek ve bugune kadar neredeyse tüm oyunları denedım ve hiç bir oyundan sorun çıkmadı...

O_uzHaN
11-08-2009, 23:41   |  #5  
O_uzHaN avatarı
Yıllanmış Üye
2,061 mesaj
Alıntı: durukanos  
Oyunu yeni yükledim ... daha 2 saat felan anca oLdu ama işte 1 kere acabıldım dier denemelerimde sürkli ekran siyahlasıor tüm ekran ve oyle kalıor.. Psu meselesine gelince pek anlamadım psu dan ... ama makinem çift cekirdek ve bugune kadar neredeyse tüm oyunları denedım ve hiç bir oyundan sorun çıkmadı...
oyunu birdaha açabilirseniz eğer grafik değerlerini düşürün birdaha açılmasında sorun olacakmı bi bakalım belki fazla yükleniyordur oyun ama tam olarak anlayamadım açması gerekirdi.oyunu birdaha yükleyip sorun da giderebilirsiniz,belki dosyaları hatalı kopyalamıştır kurarken

durukanos
11-08-2009, 23:57   |  #6  
OP Taze Üye
3 mesaj

Aslında oyun 4 dvd nının  2 dvd ye sıkıstırılmıs hali o yüzden oyunu kurmam 3.5 saatimi aldı ama benim kafamı karıştıran şu oyun açılmasa hata var dicem ama 1 kere açıldı ve gayet güzel de oynadım sorunsuz şidmi tek sorunum oyunun başlamaması ekran actıgımda msdos siyah ekranından farklı olarak ekran kapalıymıs gibi bir siyahlık oluor monitorun dügmesi yanıor xS

O_uzHaN
12-08-2009, 01:30   |  #7  
O_uzHaN avatarı
Yıllanmış Üye
2,061 mesaj
Alıntı: durukanos  
Aslında oyun 4 dvd nının  2 dvd ye sıkıstırılmıs hali o yüzden oyunu kurmam 3.5 saatimi aldı ama benim kafamı karıştıran şu oyun açılmasa hata var dicem ama 1 kere açıldı ve gayet güzel de oynadım sorunsuz şidmi tek sorunum oyunun başlamaması ekran actıgımda msdos siyah ekranından farklı olarak ekran kapalıymıs gibi bir siyahlık oluor monitorun dügmesi yanıor
bende fazla bişey anlamadım yapılabilecekleri söylüyorum sadece :)