merhaba arkadaşlar.ben gta4 alcam ama sistemim kaldırırmı bilmiyorum.Sistemim ;
- 3 GB RAM
- AMD Athlon(tm) II P320 Dual-Core 2.10 GHz
- Windows 7 Home Basic 64-Bit
- ATI 1 GB Ekran Kartı
merhaba arkadaşlar.ben gta4 alcam ama sistemim kaldırırmı bilmiyorum.Sistemim ;
o işlemciye o.c yapmadan gta 4 ü oynayamassın
Kardeş O.C(Overclock) Türkçe ; Hız aşırtmadır. İşlemcinin Şuanki hızından bazı iişlemler uygulanarak daha yüksek hızda çalışmasıdır.
Şimdi Arkadaş O.C yapmadan oynayamassın demişte
1) O işlemci O.C olmaz.Olsa bile Sanki Bilgisayar uçacakta GTA IV yüklenecek miş gibi birşey olacak. Yok böyle birşey.
O.C ile Taş patlasa evinde normal koşullarda 1Ghz hız aşırma yaparsın. Ama bunun için Anakartın ve işlemcinin çok sağlam bir işlemci olması gerekir. Dual-core ile bu imkansız. Kaldı ki O.C ye müsait en iyi işlemciyi alsan bile 1Ghz bulmak zordur. Ve çoook Riskli bir iştir. İşlemci yanabiliri.
Soruya gelince İşlemci pek sorun yaşatmaz diyecem ama yaşatabilirde. Ekran kartının Modelini yazarsan daha iyi olur. O sistemle oynasan bile (Ekran kartı modeline bağlı) çok iyi kalitede ve performanslı oynayamassın.
Ama güzel bir oyun almak istiyorsan Assasins's Creed II deneyebilirsin. Güzel bir oyun.
Arkadaş belki geleceği görüyordur. :)
Varya herkes bilmeden birşeyler söylüyor. Diğeride O.C olmadan oynanmaz demiş Hey Allahım ya:)
O.C ile ne alakası var. Hadi alakası olsun diyelim. O.C ile sanki uçacak bilgisayar. Hadi onu da bırak. Bu işlemci nin nesini O.C yapacan. İşlemci Dual - core zaten.
Yapılsa bile yeni fan, Risk zahmet vs.vs. Zaten GTA parası çıktı fanla. (Zaten O.C olmaz o ayrı da)
Bilmeden konuşuyor millet.
GTA IV bilmem kaç Ghz. istiyor ondan öyle diyorlar. Sadece Ghz. ile olacak iş olsaydı bendeki Pentium 4 3.0 Ghz. açması gerekiyor. :)