oyunun yanından bile geçme sakın.
mazoşist eğilimlerim var diyorsan o başka:):):)
GTA 4 BİLGİSAYAR KALDIRIRMI (ÖZELLİKLERİ)
ya arakadaşlar bnm pc özellikleri intel pentium core 2 du işlemci yani çift çekirdek 2gb ram var 250 Gb harddisk var ve ekran kartı asus x1550 yüklüyorum gta 4 açılmıo acaba pcmi kaldırmıo yoksa yüklemedemi bi sorun var ya
İşlemcinin tam modelini yazar mısınız? Ayrıca ekran kartınız çok düşük yükseltmeniz gerekiyor.
O sistemle tek kelime ile:HAYIR kaldırmaz.DRACULA1 senin sistemde kaldırmaz.
Suana Kadar Yazilan Hicbir Sistem Kaldirmaz Arkadaslar:}
sen değil gta4 fifa 2009 oynayamazsın bu sistemle
oyunu kurmuş biri olarak öncelikle sistemimi yazayım işlemci intel 2,66 ghz 6 megabyte önbellek 3 gb ram 512 gddr3 ekran kartı yeteri kadar alanda var fakat oyun yinede kasıyo ekran kartıııı diye bağırıyo oyun...
bırak oynamayı gta4 cdsini pc görünce resetler kendini:D
heee adramıtı ıngılızcen varr anladıkk:)))
hard disk kurtarıyor :) oyunu yüklersin yüklemeye 1 gün 2 gün .. ama oyuna girmen 3 gün 4 gün tmm oyunu oynaman .. zaman bicilemez .. :D
arkadaslar 256mb ekran kartı gta4 ve pes09 kaldırırmı
selimoarkadaslar 256mb ekran kartı gta4 ve pes09 kaldırırmıMümkün değil maalesef
bende E8400 işlemci 3gb ram hd 3600 512 mb paylaşımsız (max1789 mb) 360 gb hdd ama işlemci ve ekran kartında idare edecek kadar o.c de var işlemci şu an 3.6 ta ekran karıda 773 mhz * 445 mhz 128 bit olması gerekiyo ekran kartı gta4 e gidp para vereyimmi yoqsa kalsın mı?
arkadaslar 256mb ekran kartı ve 2.ram gta 4 ü kaldırırmı?
Ben torrentle gta 4 indiriyorum az kaldı inmesine ama kaldırırmı bilmem sistem şu
RAM:2,50 GB
EKRAN KARTI:NVİDİA GFORCE 7300 LE 250 MB
İŞLEMCİ:AMD ATHLON 2.20 GHZ
KALDIRIRMI ?
selimoarkadaslar 256mb ekran kartı ve 2.ram gta 4 ü kaldırırmı?bekran kartı nın bellek türüne işleci hızına ve dığer özelliklerine bakmak lazım
kardeş eğer o pc gta 4 kaldırırsa ben okuldaki bilgisayarlara crysis yüklerim
Kesinlikle kaldırmaz.bi kere ekran kartı düşük.Ram'de düşük.PEKİ ekran kartının biti kaç?
arkadaslar bır bılgısayarda iki tane ekran kartı ve iki tane ram olurmu? cünku bende 1.ram var.bir tane 1.ram taktırıp 2.ram yapmak istiyom
aynısı ekran kartı ıcın de gecerlı 256.mb ekranım var bır tane daha aynısını alıp 512mb yapmak ıstıyom
INTEL(r) pentıum4 4CPu 3.06GHz (2CPUs) 1.00 ram
ekran kartı 256mb atı gta4 ü kaldırırmı