128 MB EKRAN KARTI
512 RAM
80 GB HARD DİSK
GTA 4 Ü KALDIRIRMI?
128 MB EKRAN KARTI
512 RAM
80 GB HARD DİSK
GTA 4 Ü KALDIRIRMI?
Eğer Bu Oyun PC ye Çıkarsa Benimki Kal-dı-rır
hayatta kaldırmaz.örneğin hard diskte 10 gb yer kaplıyor.
yücelbaranhayatta kaldırmaz.örneğin hard diskte 10 gb yer kaplıyor.benim hard disk 360 gb
bir 360 gb diyorsun bir 80 gb anlamadım???
daha dur oyun çıkmadı. ama öyle tahmin ediyorum ki 128 kaldırmayacak.
yav şimdi gta 4ü kaldırması için nası bi bi bilgisayar gerekio benim bil. core 2 2.86ghz,512 ekran kartı,1 gb ram kaldırır herhalde
çok zor bu zamanda en iyisi PS3 almak :D
varsayımlara dayanarak konuşuyoruz ama daha ortada oyun yok zaten oyun piyasaya çıkınca üretici firma bu değerleri verir ona göre alır oynarsınız.
-->bu örnek bi resim tabi gerçekse.ona göre tahmin yürütmek fazla zor olmasa gerek kaldırıp kaldırmayacağı konusunda
oyunun grafikleri Stranglehold'u anımsatıyor.heralde ondan biraz daha düşük olur ama bilemeyiz...
kaldırırsa intihar ederim...dalgamı gecıonuzz....
vet.hek.m.cidem bence senin dediğin kadar da değil...ona bakarsan just cause 2 ve farcry 2 nin ekran görüntüleri gta 4 ten daha iyi ve playstation 3 oyunu diye de yüksek sistemli oyun olduğu kanısına varılamaz,çünkü ps3 oyunu olup pc de oynanan oyunlar da var .
beyler benım pc ozellılerı 128.ekrankartı 512 ram 80 gb hardısk var ben dıyorumkı benım pc kaldırır cod 4 kaldırdı ben zevkle oynadım
JorellDaha ortada fol yok yumurta yok .. Dur bi yahu ..ben eminim ki çıkacak birde konuyu açan dstum gta4 biraz özellik ister sen ekran kartı felann filan değiş
oynarsın minde belki ama belki.. oynasanda nasıl oynarsın bilmiyorum artık sırf çile gelir oyun..
128lik ekran kartının kaldıracağını hiç zannetmiyom
arkadaşım bu sistemle oyunu açman bile zor. Gta san andreas ı bile full kalitede oynayamazsın.
benim sistem özellikleri bu pes 9 ve gta 4 ü kaldırırmı
nvidia geforce fx 5500
80 GB HARDDİSK
İNTEL(R) CELERON(R) CPU 2.66 GHZ 1 GB RAM
dracula1 ne yazık ki o ekran kartıyla ikisinide oynayamassın.