S.A ARKADAŞLAR BENİM PC NVDİA GE FORCE GT 220 1024 MB EKRAN KARTI 4 GB RAM 4 ÇEKİRDEKLİ WİNDOWS 7 GTA 4 TE ARA SIRA HAFİF KASMALAR MEYDANA GELİYOR BU WİNDOWS 7 DENMİ KAYNAKLANIYOR YOKSA SİSTEMDENMİ AMA http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest SİTESİNE GİRDİĞİMDE SİSTEMDE MİNİMUM VE MAXİMUM ÖZELLİKLER FULL TUTUYOR Bİ YARDIM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
gta 4 çok az kasıyor
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
51 mesaj
arkadaşım sorun işletim sisteminden kaynaklanıyor 4gb ram ile çok rahat oynarsın ekran kartında iyi sorun işletim sisteminde olabilir ekran driverini güncelle arkadaşım olmassa sağlam Win7 kur
Yıllanmış Üye
886 mesaj
arkadaşım sorun işletim sisteminden kaynaklanıyor 4gb ram ile çok rahat oynarsın ekran kartında iyi sorun işletim sisteminde olabilir ekran driverini güncelle arkadaşım olmassa sağlam Win7ekran kartının nerden anladın iyi olduğunu dostum 1024 mb belleğine bakarakmı anlatın yoksa o ekran kartı gta 4 ü mediumda bile oynatmaya yetmez 128 bit bir kart sonucta
OP Taze Üye
7 mesaj
kardeşim öyle diyorsunda ben şu an full çözünürlükte high te rahat oynuyorum tek fark razor 1911 1.0.7.0 patch ile oynuyorum