GTA 4 Fatal Error: WTV 190

darkkill07
10-07-2012, 15:13   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj

Arkadaşlar elimde orjinal GTA 4 (Episodes from Liberty City değil) oyunu var. GTA 4 + Games for Windows Live + Rockstar Games Social Club tek tek yükleniyor. Social Club'ı update ettim. GTA 4'ü v1.0.07'ye yükselttim. Games for Windows Live'i falan da update ettim, sonrasında Marketplace kuruldu. Hem Social Club'a hem de Live'e üyeliğim var. Social Club ve Live'in internet sitelerinde profilimlerime girebiliyorum bu üyeliklerle, herhangi bir sorun çıkmıyor.(Yani ID ve şifrelerin doğru olduklarına eminim.) Sonrasında oyuna giriyorum işte önüme "Start-Options-Live-Live Marketplace-Back" seçenekleri geliyor. (Bu arada bu seçeneklerin geldiği ekranda "Home" tuşuna basınca Live ekranı gelmesi gerektiğini okudum internette, fakat bende çıkmıyor. Ayrıca "Live" ya da "Live Marketplace" seçeneklerine tıklayınca da bir şey olmuyor, sanki tıklamamışım gibi... -Home tuşu çalışıyor-) Neyse ayarlar falan iyi, oyuna giriyorum Start'a tıklıyorum. Sonrasında Live'e giriş yapmadığımı, işte giriş yapmazsam bazı şeyleri yapamayacağımı falan söylüyor. "Giriş yapmak ister misiniz?" diyor. "Hayır" deyip geçiyorum. Sonrasında loading ekranı geliyor; "Starting A New Game" ve "The Cousins Bellic" yazısından sonra ekran kararıyor, şu hatayı alıyorum ve oyun kapanıyor: http://imageshack.us/photo/my-images/407/gta4hata.jpg/ . Ekran kartının son driVerı yüklü ve işletim sistemi olarak WINDOWS Ultimate 7 64Bit kullanıyorum. Ayrıca bilgisayarımda Live'e ulaşamıyorum yani yüklü programlar arasında görünmüyor, dolayısıyla da üye girişi yapamıyorum. Ancak Marketplace'i görebiliyorum yüklü programlar arasında, ona da giremiyorum. "Troubleshoot" hata yazısı geliyor ve şöyle bir hatayla karşılaşıyorum:

date: 09/07/2012 22:09:24
code: 1307C2D1B823BDB
s: AIUAWThwcD+S9ph/G1qsnA==
id: d390bce1-492f-432f-8b39-d3687e5fdc20
req: 2c694d4b-63c6-41d3-8ffa-92997ea4ecb2

Sistemim(Overclock'suz) :

INTEL i5 2400
SAPPHIRE hd6850
KINGSTON 2*4GB RAM
ASrock Z77 Pro3

Arkadaşlar anlayacağınız çok saçma bir durumdayım. Oyunu 2 kere sildim tekrar yükledim, hâlâ oyunda tık yok... İnternette bu hata kodunu araştırmıştım, "Live'i tekrar silip yükleyin." ya da "Sistemi kapatıp açın." diyorlar. Denedim ama yok, çözüm bulamadım bu hataya karşı. Lütfen anlayan ya da bilen biri varsa yardım etsin...

darkkill07
10-07-2012, 19:21   |  #2  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj

UP

netrunner
10-07-2012, 20:26   |  #3  
netrunner avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 25
1,180 mesaj