tamam burda benim verdigim yanlış bilgi nerede?Aynı sorunu bende yaşamıştım önerdigim şeyi yaptıktan sonra düzelmişti.Ben yanlış bilgi verdiysem üstte senin verdigin öneride yanlış bilgiydi.Burda deneme yanılma yöntemi ile yardımcı olmaya çalışıyoruz hiçbirimizin yanlış bilgi verdigini sanmıyorum..yanlıs surada 4. patchı unutmussunSon Düzenleme: Kapalı Hesap (101323) ~ 29 Haziran 2009 14:44
gta 4 ile ilgili sorunlara çözüm
O yanlış olmaz eksik olur bu 1.2. si 4. patch yeni çıktı ve 4. patch olmadanda oyun gayet akıcı bir şekilde oynanıyor.ilk 3 patchle oyunu high seviyede bitirdiysem bu, 4. patchsizde o donmaların geçebileceginin kanıtıdır.Daha fazla uzatmak istemiyorum siz kendi başınıza yardımcı olursunuz o zaman bundan sonra.Kolay gelsin.
çok haklısın yanlıs değil eksik ya hemen alınma ben online değilken sen yardımcı olmussun çok saol
lütfen konuyu bırakma
benim ekran kartım Asus Eah 4850 Xp kullanıyorum bu ekran kartının son driverını nerden bulabilirim
yucel dostum 4.patch kurarsan kasmalar azda olsa azalır
bende kasma yokki arkadasım ben oyunu bi süre gayet güzel bir şekilde oynuyorum ama sonra birden donuyo oyun ve öyle kalıyo restart yapmak zorunda kalıyorum ama eskiden yani formattan önce gayet güzel oynardım.
sanırım tüm uygulamalar cpu ya fazla yükleniyor ve makina kendini resetliyor everest programıyla cpu ısısına bir baksan yada ramlerde bir sorun var ramler yerine tam oturmamıs olabilir yada hdd de sorun bad sector olabilir bunlar ihtimaller
Kasanın içindeki kabloları kontrol et.Bendeki kablolardan biri gevşediği için PC oyun oynarken kitleniyordu.
gta 4 5. resmi patch çıktı http://www.rockstargames.com/support/IV/PC/patch/index.html
evet indiriyorum. nasıl kurucaz peki?
crackten kaynaklanan sıkıntılar bunlar. ben orjinal oyunda tek sıkıntı buldum. oda tekrar yükleyince geçti.
rockstar neden korsan kullananlar için patch çıkarsın ki orjinal oyunda olan sıkıntıları gidermek için çıkıyor patchler ayrıca razorun son çıkan crackında bu patch çalısıyor
kurulumu ise basit next ı accept next install diyin en son completed yazacak bu kadar
son çıkan 1.0.0.4 ü herkese tavsiye ederim bu patchi yüklemeden önce full detayda kasıyordu yükledikten sonra view distance 22 hariç tüm ayarlar full yani hepsi sonda hiç kasmıyor
oyunu 1680 1050 60 hz ayarlar sırayla high very high very high very high hightest view dintance hariç alttaki ayarlar sonda hiç kasma yok son çıkan patchi yüklemeden önce bu ayarlarda asırı kasıyordu son patch yükledikten sonra kasmadan eser yok
ben gta 4 liberty city yükledim oyun açılıyor ama oyundan atıp reset atıyor bunun kaynağı nedir sizce kaldırmama gibi bir sorun değil ekran kartım ati 4300-4500 hd ram 2 gb işlemci intel core duo 2 c.7 ghz yaıtlarsanız sevinirim
ben gta 4 liberty city yükledim oyun açılıyor ama oyundan atıp reset atıyor bunun kaynağı nedir sizce kaldırmama gibi bir sorun değil ekran kartım ati 4300-4500 hd ram 2 gb işlemci intel core duo 2 c.7 ghz yaıtlarsanız
ekran kartınızın ve ses kartınızın sürücülerini güncelleyin sonra anladığım kadarıyla oyununuz eflc oyun için çıkan son patchi yükleyin son patch 1.1.2.0 şu anda kaspersky pure ile tarattırın sonra fanları temizleyin ramleri kontrol edin hdd ye bad sector taraması yapın hd tune ile gta eflc
sorunu ısınmadanda kaynaklanıyor olabilir http://support.rockstargames.com/help/rockstar_games/EFLC_patch_2 patch linki eflc için
http://support.rockstargames.com ... games/GTAIV_patch_7 gta 4 için
english seçip indireceksiniz
Abi bu patchlermiş cracklermiş gözümü korkuttunuz:D yeni pc alınca bu oyunu mutlaka yüklemek istiyorum ama simdi bakıyorm yüklemek zor galiba?
Orjinali ne kadardır bu oyunun? :D
orjinali 16 gb ama ilk başta gta 4 ü oyna liberty city fazla iyi değil ama gta 4 ü yüklemek zor oda 16 gb
Abi bu patchlermiş cracklermiş gözümü korkuttunuz:D yeni pc alınca bu oyunu mutlaka yüklemek istiyorum ama simdi bakıyorm yüklemek zor galiba?yılbaşında alabilirsin steamden yanlız ultrasurf ı açıp öyle al baska türlü alamassın yılbaşında 3 dolar falan olur tahminimOrjinali ne kadardır bu oyunun? :