arkadaslar bu aralar forumda gta 4 ile ilgili çok konu açılmaya başladı oyunla ilgili sorunu olanlar için oyunu rahat bir şekilde oynamak için bir yazı yazacağım başlıyoruz ilk önce ekran kartımızın driverını kuruyoruz sonra net framework ve microsoft visual c++ yı kuruyoruz sonra microsoft games for windows live kuruyoruz sonra rockstar social club kuruyoruz en son oyunu kuruyoruz oyunu kurduktan sonra sırayla patch 1 patch 2 patch 3 patch 4
kuruyoruz ve crack yapıyoruz şimdi crack illegal diyeceksiniz ama ben oyunu 2 ay boyunca orjinal aradım
ama bulamadım halbuki oyuna vereceğim ücret hazırdı en sonunda ne yapayım mecbur korsan aldım hatta daha öncelerden forumda orjinal alacağım tek oyun gta 4 gerisi bos yazmıstım ama malesef oyunu orjinal bulamadım
bundan sonra yapacağınız şey oyunu oynamak eğer 5. patch çıkarsa yüklersiniz muhtemelen çıkacak rockstar önceden duyurdu oyunla ilgili baska sorunlarınız olursa konuya yazın elimden geldiğince yardımcı olurum
gta 4 ile ilgili sorunlara çözüm
crack linkinin kodlarını txt nin içinde patchı 4.patchı ise rockstar update sitesinden indirebilirsin
rockstardan update yi indir carl246 nın dediği gibi
patch lerin ve microsoft games for windows live boyutu toplamda ne kadar? 1mbps kullanıyorum kota sorun değil ama mp3 indirmek bile benim için işkence beklemeyi pek sevmiyorum geçen film indirdim 4 saat sürdü.gta4 ü almak istiyorum 4 patch ile uğraşmak istemediğim için daha almadım.
dostum malesef bu biraz işkence olacak patchlerin boyutu rardan çıkmış hali 175 mb games for wındows 14 mb
175 mb 4 patchinde toplam boyutu
dostum konuda yazdıgım programları dediğim şekilde yüklersen patchleri sırasıyla kurarsan vede donanım bileşenlerin yeterliyse rahat oynarsın yanlız gta 4 görevleri sa ya göre zor bu dediklerimi yaparsan sorunların %85 ini çözmüş olursun ayrıca 5. patch duyuruldu ama çıkması 2-3 aya varır
oyunu bitirince senaryosuna hayran kalacaksın hatta gece rüyanda bile oyunu göreceksin ben bitirdim ve hayran kaldım rüyamdada 1-2 defa gördüm yanlız oyunu oynarken ara videoların hepsini izlemeni tavsiye ederim
erdem barıştamam teşekkürler yarın alayım oyunu.hayırlı olsun
Abartılacak bir yanıda yok açıkçası.San Andreas daha güzeldi bence.
ben patchleri indirdim toplam 5 tane ama cracklerini nasıl indirebilirim ve nasıl yapabilirim yardımcı olurmusun ve benim sorunum ben benim sistemimde oyunu gayet güzel oynuyodum ama gecenlerde fortmat attırdım şimdi kurduğumda oyuna giriyorum biraz oynadıktan sonra donuyor
konuda yazılanları aynen yapın sorun olmaz crack malesef forumda ve özel mesajda yasak
rapidshare search da gta.iv.crack.1.4.rar bunu arayın benim kullandıgım crack bu crack konusunda
daha fazla yardımcı olamam yasak baska bir konuda yardımcı olabilirim oyunun donması sanırım
net framework güncellemelerini yapmadıgınızdan kaynaklanıyor konuyu okuyup yazılanlanları okumanızda fayda var
bu dediklerimi yaptıktan sonrada sorun olursa patchleri eksiksiz yüklediinizden emin olun patchleri rockstar update sitesinden indirin oyunun tam oldugundan emin olun oyunun toplam boyutu 14.9 gb olacak
peki anlamadığım olay Patch 1.4'ünmü sadece cracki var sadece onamı yapmam gerekiyor 1.3 1.2 1.1 bunların cracki yokmu bide bende net framework un 2.0 3.0 3.5 sürümleri var diğerlerini silip sadece 3.5 mu kalsın,?
hepsini var siz dediğimi kullanın net framework tüm sürümler yüklü kalsın konuda yazanları yaptıktan sonra dediğimi crackı kullanın crack konusundan daha bahsetmeyelim ban yiyebiriz
peki teşekkür ederim yardımın için yine bi sorun olursa sana dönerim oyunu yükliycem şimdi diğer herseyi yükledim .
arkadaşım dediklerini harfiyen uyguladım ama donma sorunum devam ediyor oyuna basladıktan bi kaç dakika sonra oyun donup kalıyor yardım edebilirmisiniz?
Format attırdıktan sonra en güncel ekran kartı driverını yükledigine emin misin?Eger eminsen patchleri kuramıyorsundur.Oyunu tamamen kaldır rsc dahil.Daha sonra oyunu yükle rsc yi yükle.Oyuna girmeden direk sırasıyla 1. - 2. ve 3. patchi yükle.Daha sonra 3. patchin crackini yap.
Format attırdıktan sonra en güncel ekran kartı driverını yükledigine emin misin?Eger eminsen patchleri kuramıyorsundur.Oyunu tamamen kaldır rsc dahil.Daha sonra oyunu yükle rsc yi yükle.Oyuna girmeden direk sırasıyla 1. - 2. ve 3. patchi yükle.Daha sonra 3. patchin crackini yap.yanlıs bilgilendiriyorsun arkadası sadece patch olmaz konuda yazılanları doğru yapması gerekiyor
Yanlış bilgilendirmiyorum.Okumadın heralde arkadaş senin dediklerini yapmış olmamış.Yanlış bilgilendirmek farklı şey olmuycak bi öneriyi söylersem yanlış bilgilendirmiş olurum.arkadas sağlam crack bulamamıs msn den ona yollıcam şayet yine donarsa ya bir hata yapmıstır yada
donanımları yetmiyordur