arkadaşlar şimdi ben bilgisayar alacağım ama almışken gta 4ün de kaldırmasını istiyorum gözümde bir bilgisayar var siz gta 4ü kaldırır derseniz alıcam sistem şu 1-çift çekirdek 2,7 ghz x2 işlemci 2-3 gb ddr2 800mhz ram 3- 1024 mb nvidia geforce 7250 ekran kartı 4- 500lük harddisk var acill yardımmm
gta 4 kaldırırmı destekkk
oyunu kaldırır ancak tam formunda yani hızlı yürütebilirmi bilmiyorum bu bilgisayarı eğer hazır yani exper gibi markalı bir şekilde alıyorsan otur biraz düşün derim bir bilgisayarcıya gidip kendin daha iyi bir bilgisayarı daha ucuza toplattırabilirsin ama oyunu yürütür ancak yavaş olabilir
Sanırım Laplop'Da Oynıyacaksın İşlemci Ve Ram Sorun Cıkarmaz Ekran Kartı Cok Kötü Degil En Azından En Düşük Ayarlarda Açabilir Ama Şüpheli Açarda 30 Fps Verirse Şükret:P
Kaldırmaz,kasarak oynarsın.
gta5 çıkıyo boşver herzaman 3 ,5 fazla al çıktıkça çıkıyo gta sen alana kadar gta8 bile çıkar.
arkadaşlar yardımlarız için saol minimum çözünürlütede oynayabilirim sizce minimum seviyede rahat oynarmıyım
yok abi kaldırmaz ben o oyunu oynamak için çok uğraşmıştım kaldırmamıştı ekran kartı yüzünden kaldırmaz kesin çünki biraz düşük en düşükte bile kasarak oynar abi işlemci ram yeter benim ramde 800mhz highta kaldırıyor ama ekran kartı iyi biraz iyi bi kart al bu açmaz çunki bende bende biraz daha iyi ati vardı lowda bile beli bükülmüştü pcnin aynı sisteme iyi bi kart aldım şimi bi sorun yok.o ekran kartı düşük..zaten oyunu açınca görüceksin mauseu starta bile getirene kadar uğraşırsın bence böyle...ha bide işlemcinin ön belleğide iyi olucak..