arkadaşlar gta 4 pc ne zaman çıkıyor....
gta 4 ne zaman çıkıyor....
29 Nisanda Diye Duymuştum.Saygılarımla...
hacı konsolda çok hata çıkmış pcde çıkmaz işallh aynı hatalar düzeltsinlerde 1 ay geç çıksın önemli değil
Arkadaşlar konsoldaki hata, haberde de belirttiğimiz gibi büyük ihtimalle üretime gönderilen "Gold Master" diye adlandırlan ana kopyadan kaynaklanıyor.
Yani sorun diskin imajında. Oyunda bir sorun yok.
PC için çıkış tarihi ise Haziran-Temmuz gibi bildirliyor.
30 Ekim diye duydum ben baska konuların yalancısıyım
sistem gereksinimleri nedir acaba?
arklar ben kırşehirde baktım bi dükkana girdim gta ıv varmı dedim var dedi ama 55 dolar almak isteyen alabilir
rusyada pc de oynandığını biliyorum arkadaşlar fakat ülkemize ne zaman yasal olursa o zaman gelir diye düşünüyorum
abi bu bahsettiğiniz bitür yamamı gta4ün yoksa yenisimi bilgim yok bu konuda..
yuh abi koca tarihi görmemişim hem en üstte hemde sen yeni yazmışın dikkat etmedim bidaha gözlük takıp bakçam :)
sorunum yok bi yama sandım ne biliyim siz niye eski lonuya yazıyonuz benide yanıltınız sorun yok dalga geçmeyelim lütfen hatasız kul olmaz.kırk yılda bi hata yaptık olsun o kadar..
abi dalga geçme ya ben arasam senin biton hatanı bulurum sinir bozmayalım lütfen benim girdiğim yerde konu tarihi yazmıyordu hatam o dalga geçersende bişey diyemem hakkat komik :))
abi dalga geçme ya ben arasam senin biton hatanı bulurum sinir bozmayalım lütfen benim girdiğim yerde konu tarihi yazmıyordu hatam o dalga geçersende bişey diyemem hakkat komik :))Dalga geçmedim yaa.Sadece forumda dolaşırken gördüm ve güldüm.Valla dalga geçmiyorum.Komik işte.Şimdi bile güüyorum Olur.İnsanlık hali ...