Arkadaşlar gta 4 ün orjinal oyun fiyatını bilen var mı? ve ya tahminen ne kadar olur?
GTA 4 orjinal oyun fiyatı?
- 1
- 2
walla abi cod 5 100 ytl gta 4 aşağı kalmaz herhalde, bi de kaç ay sonra ucuzlar??
korsana destek çıkalım :D:D:D
orjinal fiyat 130 USD bugün gördüm.Fakat ucuzlamasını beklersen 2 ay daha otur yerinde derim.
http://www.sendit.com/sendit/9997092.product
£23.89 gibi bir fiyat vermişler.50-60 ytl arası kargo dahil alabilirsiniz.Şuan ön sipariş verebilirsiniz.Oyun stoklarına girince hemen gönderiyorlar.Türkiye'ye sorunsuz getiriyorlar kargoyu.
yahu o kadar pahalı ki ona vereceğim paraya Ram takviyesi yaparım :=)
ben bizim korsancı cd ci abimize sordum 180 ytl civarı dedi.:D.en iyisi korsan 2 aralıkta internete düşcek öğleden sonra gidip alıcam :D
korsan abi mecbur başka çare yok.
Şimdi ona verene kadar 100-150 eve 1 haftalık lüx erzak alırsın.
Zaman böle yapasalar türk popçular gibi 5-10 alırız.
100-150 babadan gelen zenginlik olmadan nerde?ben 2 dvd ye 10 ytl vermeye bile kasarım korsan da.
dvd ciler arkadaş 5 liraya cod 4 le değiştiricem inşallah:)
Şu 2 aralık bi gelse bi geçse elime zaten sabırsızlıkla bekliyorum :)
BuZuLhttp://www.sendit.com/sendit/9997092.productSiz kaç kere ne aldınız bu siteden de memnun kaldınız arkadaşım acaba?
£23.89 gibi bir fiyat vermişler.50-60 ytl arası kargo dahil alabilirsiniz.Şuan ön sipariş verebilirsiniz.Oyun stoklarına girince hemen gönderiyorlar.Türkiye'ye sorunsuz getiriyorlar kargoyu.
Açıklıyıcı bi şekilde SS lerle beraber fatura fotolarıyla gönderirseniz çok sevinirim.Son Düzenleme: tukyam ~ 30 Kasım 2008 01:57
60 ytl ye kadar verebilirim,özellikle de online için.
Ondan soruyorum da.
Biraz kolpa kokuyo da verdiğin yanıt arkadaşım aksi varsa morart beni bekliyorum.Yoksa laf olsun torba dolsun gibi olmuş foruma yanıtın.
Sendit'ten 2 oyun aldım PES 2008 ve PES 2009 en geç 20 en erken 12 günde geldi.Hiçbir problem olmadan Türkiye'ye kargoları var.Sitenin ayrı bir güzelliği bir ay içinde gelmediği taktirde kredi kartınıza geri yatırıyorlar ürünün fiyatını.
Gönderdiğim yanıt niye kolpa olsun ayrıca,gerçi sizlerde haklısınız yıllarca ülkemde 100-150 ytl'ye satılan oyunların yurtdışından yarı fiyatına getirtilebileceğini çok az kişi biliyor.İnternetten araştırırsanız sendit'le ilgili olumsuz bir yanıt göremessiniz :)
ben biliyorum kardeşim d&r a gittim gta 4 ün fiyatı 80 lira yemin ederim arkadaşlar 80 lira
90 TL - PC versiyonu.
D&R'da öyle en azından.
Ben d&r a gittim gta 4 ün fiyatı 80 lira
Son kez;
Web Fiyatı ; 80.99 TL
Mağaza Fiyatı ; 89.99 TL
D&R için.
abicim gidip orjinalini 95-120 tl gibi bir fiyata alcağınıza ben izmir kemeraltında gördüm tanıdığım bir korsancı abi var orada 20-30 tl gibi bir fiyata veriyor gta 4'ü slmlar
- 1
- 2