Oyunu sorunsuzca kurdum ve crackledim.Oyunda görev yaparken (2.görev) birden oyundan çıkıyor ve aşağıdaki hatayı veriyor: (yüklediğim her oyunda bi sorun çıkıyo yaw :@)
Gta 4: Oyundan Atıyor! [Çözüldü]
https://www.chip.com.tr/forum/gta ... -cozum_t113907.html
benim konuya bak bi konuda yazdıgım gibi sırayla 4 patchide yükleyip crack yaparsan konuda yazılanları uygularsan sorun olmaz
patchı indirdim ve yükledim şimdi sorun çözüldü herkeze çok teşekkür ederim.Ama bu seferde bi görevi yapamıyorum :D görevin internetteki çözümü bu:
"Clean Getaway (Ödül: 150$)
Tren istasyonundaki bir arabayı ele geçirmeniz gerekiyor. İstasyona gidip rayların yanındaki noktada bekleyin. Trene binin. Merdivenlerden indiğinizde, bir adamla karşılaşacaksınız. ''Stun Punch'' hareketini uygulayabilir veya zaman kaybetmeden arabaya atlayıp gidebilirsiniz. Şehirde kısa bir süre dolaştıktan sonra, Vlad'den bir telefon gelecek. Arabayı yıkama servisine götürmeniz gerekiyor. Arabayı yıkattıktan sonra işaretli noktaya bırakın."
Bende ise ilk önce arabaya biniyorum, polisler peşime düşüyor, sonra onları atlatıyorum, park etmem gereken garaja gidiyorum ,ama orası kilitli yani içine giremiyorum ,yukarıda Vlad'dan bana telefon geleceğini söylüyor ama o telefon bir türlü gelmiyor neden acaba ??
4.patch yükledinmi eğer yüklediysen kullandıgın crack hatalı crack değiştir