Chip videoda bi video izledim ve sizinde görüşlerni almak istedim
Hangisi daha güzel Pc mi Xbox mu
Video yüklenemiyosrsa buyrun burdan izleyin:
https://www.chip.com.tr/video/PC- ... si-karsiya_696.html
GTA 4-PC Vs. XBOX
Xbox'ın en fazla 720p desteği veriliğini düşünülürse bence karşılaştırmaya gerek bile yok
Bu arada oylamada güzelmiş
bence renkler ve caba yı goz onunde bulundurursak pc. ayrıca ordaki pc nin ekran kartınına crossfire yapsaydın daha bi ucardı
Çok güzel bir karşılastırma sekli olmuş...Eline saglık kardes...Benım oyun Xbox 360'dan yana...Özellikle Karakter detaylarına iyi bakın..Xbox da kosarken daha gercekci sekilde kostugunu görebilirsiniz pc de daha sade sekilde kosuyor....Mekan detaylarında da Xbox önde....Renk yönünden Pc de daha canlı sekilde görünüyor...Xbox da saydam....Güzel bir paylasım tekrardan elıne saglık...
evet katılolıyorum. nvidia physics le patlama gibi sahnelerin daha guzel gorunmeside ayrı bi ozellik.
Sonuçta Nvidia...Boyle bir karşılaştırmanın Ps3'le olanı varsa konulması güzel olur....
guzel olur. ps3 sahipleri ağlar. onda dahada berbat
ben fikrilerimi soluyorum ve mecaz anlamın ne olduunu bilmiosun galiba?
Çok güzel bir karşılastırma sekli olmuş...Eline saglık kardes...Benım oyun Xbox 360'dan yana...Özellikle Karakter detaylarına iyi bakın..Xbox da kosarken daha gercekci sekilde kostugunu görebilirsiniz pc de daha sade sekilde kosuyor....Mekan detaylarında da Xbox önde....Renk yönünden Pc de daha canlı sekilde görünüyor...Xbox da saydam....Güzel bir paylasım tekrardan elıne saglık...Teşekkür ederim:D
takılmaları saymazsak tabiiki pc...
yani gta 4 gibi bi oyunu tek kartla calıstırmak zor. crossfire yapıcaklarmış ozaman hiç takılma olmazdı. maliyetini saymazsak.
:D evet yukleip adam gibi calıştırana kadar canım cıktı:D
senin bu konsol takıntın cocukluktaki bi kazayyamı dayanıyor:D:D?
bırak allah aşkına consola olan nefretim dağı taşı aştı sen bide consol al diosun. mustafa haklııdı. ps1 cıkınca noldu? xbox vardı 360 cıkınca noldu? pc oyunculuu hakkaten olmicek.
yani gta 4 gibi bi oyunu tek kartla calıstırmak zor. crossfire yapıcaklarmış ozaman hiç takılma olmazdı. maliyetini saymazsak.Kesinlikle tamamen yanlış konuşuyorsunuz. GTA IV 'ye CrossFire ? 256 MB 'lik ekran kartlarının rahat çalıştırdığını gördüm. CrossFire 'nin amacını ve hangi kalitede üretilmiş ürünlerde şart olduğunu öğrenerek yorum yapmanızı öneriyorum. Yani GTA IV için CrossFire yapmanın yanından bile geçmenize gerek yok, tamamen saçmalıktan başka birşey değil.* Iyı Forumlar...