Minimum System Requirements
* OS: Windows Vista - Service Pack 1 / XP - Service Pack 3
* Processor: Intel Core 2 Duo 1.8Ghz, AMD Athlon X2 64 2.4Ghz
* Memory: 1.5GB, 16GB Free Hard Drive Space
* Video Card: 256MB NVIDIA 7900 / 256MB ATI X1900
Recommended System Requirements
* OS: Windows Vista - Service Pack 1 / XP - Service Pack 3
* Processor: Intel Core 2 Quad 2.4Ghz, AMD Phenom X3 2.1Ghz
* Memory: 2 GB (Windows XP) 2.5 GB (Windows Vista)
* 18 GB Free Hard Drive Space
* Video Card: 512MB NVIDIA 8600 / 512MB ATI 3870
Benim pc'nin rami 2 ama vista 64bit ultimate kullanıyorum o yüzden biraz sorun yaşayabilirim.
Gta 4 resmi sistem gereksinimleri!
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.GTA oyunu o kadar sağlam sistem istemezdi :D kafalarına taş düştü heralde ki yıllar sonra grafik üzerinde bi atılım yaptılar şükür...
one abi quad dio c2d ler de oynanmazmı ?(recommended olarak) gta sağlam geliyo gibi mi harbi öylemi anlıcaz bi oynayalım
açıkcası xbox360 da oynadım gta4 ü ama 8600gt den başlayacak düzeyde grafiğe sahip bulmadım :D herhalde efekt sayısı aşırı fazla :) gta san andreasta bi çözünürlük bi aa o kadardı :D ilginç şaşırdım
gta'lar düsük sistemlerde bile yüksek ayarlarda calısabilmesiylede farkını koyardı, belki cok kaliteli görüntü vermezdi ama gta'yı kaldıramıyan bilgisayarlar yok dencek kadar azdı. bu sefer durumlar degismis...
görünüşe göre bu sürüm tam bir grafik canavarı olacak
:D eğer bide umduğumuzu bulamazsak grafik açısından büyük bir hayal kırıklığı olur benim için... seneryo zaten tipik bellidir değişmeyeceğinden eminim görecez bakalım
elazigligta'lar düsük sistemlerde bile yüksek ayarlarda calısabilmesiylede farkını koyardı, belki cok kaliteli görüntü vermezdi ama gta'yı kaldıramıyan bilgisayarlar yok dencek kadar azdı. bu sefer durumlar degismis...Gta 2 ye kadar dediğin doğru olabilir Ama 3 te Ben dahil çoğu arkadaşım O zamanların popüler kartı Nvidia tnt 2 bile yetmemişti rahat çalıştırmaya Ge force yeni çkmıstı onlara saldırmıstk.
Anakart : Asus M2N68-AM SE2 /DDR2 940p
Ekran K: 1 Gb Palit Nvidia 128 bit Ekran Kartı
RAM/Bellek: 4 Gb DDR2 Ram
HDD: 1 Tb Hdd
işlemci : AMD Phenom II 940 X4 (3.0 GHz) 8MB 940p
Bu Sistemle Bu oyunu Rahatça oynarmıyım ?
Birde başka bir sorum olucak ? Asus M2N68-AM SE2 /DDR2 940p sizce nasıl bir anakarttır. ? 940pin olması düşündürüyor beni