gta 4 oynarken ekran sürekli sallanıyo.bu oyunun bir özelliğimi yoksa cdler mi bozuk.bu haliyle oyunu oynamak imkansız.
gta 4 sorun
arkadaş sorun crack ten ben sana crack atabilirim kesin çözüm ben oynuyorum ve hiç bir problem çıkmıyor.istersen msn den yarın veya başka bir gün atabilirim msn:taylanahmet02@hotmail.com crack isteyenler ekleyebilir.
beyler ekranı sallanma sorunu buldum bendede vardı.arastırdım denedim sorun CRACK ta beyler
Bide oyunu iyi görüntu yapabilmek için ATİ ve NVIDIA yeni cıkan drivers YÜKLEYİN.
İllegal paylaşım yapmak yasaktır.
ı3urakrap ısterım bu
ben de de ekran sallanıyor buda yetmezmiş gibi arabaya binince araçtan hemen duman çıkmaya başlıyor ve gaza basmadığım halde araç gitmeye başlıyor, geri gitmiyor, geri tuşu ile durmuyor ancak el freni ile duruyor.ekran sallanırken kızla bowling oynamaya gittim. kız strike yaparken ben hep topu kanala düşürdüm :)
trustsourceben de de ekran sallanıyor buda yetmezmiş gibi arabaya binince araçtan hemen duman çıkmaya başlıyor ve gaza basmadığım halde araç gitmeye başlıyor, geri gitmiyor, geri tuşu ile durmuyor ancak el freni ile duruyor.ekran sallanırken kızla bowling oynamaya gittim. kız strike yaparken ben hep topu kanala düşürdüm :)ekran sallanırken başım dönüo ya nası oynadın gerçekten başarı :D
arkadaşım bendede aynı sorun vardı ama çözdüm bilg. tarihini 30 kasım 2008 e ayarla ve internet bağlantını kes sonra bilg. yeniden başlatıp oyuna gir iyi eğlenceler..(ne alaka dersen bilmiyorum bilgisayarcım söledi:))) ama oluyor)
arkadaslar meraba gta oyununa sorunlar bir bir cözüldü bende bunlar rhn40 hatası veren arkadaslar uyumluluk 2000 bin yapsın oyun acılıyor ekranda oynamayıda oyunu oynamaya baslamadan önce internet baglantınızı keserseniz oynama yapmıyor yani internetle alakalı arkadaslar duyrulur
beyler internetten değil çok denedim.sanırsam cracktan:(
ya arkadaşlar ben oynuyorum da ilk bölümü bitirince bi adamı istediği yere götürüyom sonra telefon veriyo bana sonrası yok hep aynı yerde kalıyo yardım
korsanmı ? korsansa yardım almak yasak.
birde şuraya bak ***
ben burda bi konudaki eklentiyi kurdum sorun düzeldi ;)
Denetmen Notu: Başlığında full,rip,indir,download,oyun indir,game download,yukle,oyun,game,ripli oyunlar,bedava,yükle,tam indir,tek link,rapidshare yazan bir siteyi paylaşmak forum kurallarına uygun mu sizce? Yani illegal paylaşım yapmak yasaktır diyoruz da, direkt paylaşım yapmak yerine başka bir yeri adres göstermek yasak değil mi sizce? ~TuncaBozkurt
Arkadaşlar korsan CD lere yardım istemek ve yardım etmek yasak lütfen ama.
KONUNUN ALTINA CEVAP OLARAK YAZMAYIN ŞÖYLE "KORSAN OYUNA DESTEK YASAK" DİYE. ÇOK MU ZOR ÜNLEME BASMAK? AÇIKLAMA YAZMAYIN, ZATEN OYUNLAR BÖLÜMÜNDEN BAŞKA TÜRLÜ KURAL İHLALİ ÇIKMIYOR.
Direkt isimleri ve mesajları teşhir etmeyi düşünüyorum artık. İşte bu konunun talihlileri: