arkadaşlar bileniniz varsa.yardıma ihtiyacım var.windows 7 yi kurdum gta 4 takılmaya başladı. şimdiden herkeşe teşekkürler.
gta 4 takılıyor
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.asus ana kart
intel core 2 quand q 8200
ekran kartı 1 gb ati hd 4650
ram 2 gb ddr işltim sistemi windows 7 yi kurduktan sonramı oldu diye düşünüyorum.
o sistem çok kastırır tabi gta4'te. eskiden takılmıyormuydu ?
abi sen windows 7 den mi bahsediyorsun . oyunu windows 7 ye kurup denedinmi
Oyunun bir holtfix'i vardı bu olay için, ama şimdi linkini bulamadım bir ara google dan bi yerlerden bulursun.
SLM ARKADAŞLAR BENİM EKRAN KARTIM ATİ 1 GB 4600 GTA IV OUNA BAŞLIYOM 20 SN SONRA KAPANIYO YARDIMCI OLUMUSUNUZ
selam arkadaşım GTA IV için sistem gereksinimlerin çok da kötü değil ben daha düşük özelliklere
sahip bilgisayarımda oyunu rahatlıkla oynadım sana tavsiyim bilgisayarını iyi bir virüs programıyla
taratmandır AVG 9 free yi tavsiye edebilirim ücretsiz bir sürüm ama bana hiç sorun çıkarmadı
başarılar...
ayrıca windows 7 yerine xp nin biraz daha eski bir sürümünü kullanman bilgisayırının
performansını olumlu yönde etkileyebileceğini düşünüyorum windows 7 daha yeni
nasıl olduğunu bilmiyorum kullanmadım daha ama bence biraz daha zamana ihtiyacı
var yeni çıkan sürümlerde temkinli olmak gerekiyor ki gelen gideni aratmasın...
Windows 7 de takılma yapıyor.Benimde başıma geldi çözüm:
GTA IV tüm patch'lerini sırasıyla yüklemelisin(1.0 dan başlayıp, 1.1, 1.2... gibi)
Bu sitede crack ve patch paylaşımı yasak oldugundan link veremem ama google'den aratarak kolaylıkla bulabilirsin.
Unutma tüm paketleri sırasıyla yüklemelisin en son paket 1.0.4 tü sanırsam.