evet arkadaşlar ben oyunu bitirdim ama yüzde yüzünü deil 100 de 70 ini yani şu kuş vurma stunt atlamaları filan onlarla uğraşmadım içinizde var mı 100 de 100 ünü bitiren?
gta 4 ü bitirenler buraya!
Ah pc çalıştırsa da bitirmesekte olur
of of biz daha yükleyemeyenler ne yapcak yaa
rifat384gta4 4 dvdKorsanını kastediyorsan evet 4 dvd
yav bitiren arkadaşlar şu romanla talbotu alıp florianın evine gidileceği sahneyi nasıl geçeceğiz.orayı geçemedim bir türlü.daha oyunun %53 lük kısmına geldim ve tıkandım :S
teks_nikoyav bitiren arkadaşlar şu romanla talbotu alıp florianın evine gidileceği sahneyi nasıl geçeceğiz.orayı geçemedim bir türlü.daha oyunun %53 lük kısmına geldim ve tıkandım :bölümün adını yazarsan yardımcı olalm
yaw arkadaşlar benm pc de crack dosyası istiyor bu oyun ve indirdiğim cracklar ı kopyalıyorum faydası olmuyor. bana yardımcı olun bea
nymphetaminebölümün adını yazarsan yardımcıWeekwnd at florian's
when in a car,talbot will give directions as you approach a junction...
görev kısmında ingilizce olarak bunlar yazıyor.oyun rehberinde baktım talbot bize yolu tarif edecekmiş, ivy drive south caddesi ve florianın evi oradaymış.ama işte bulamıyorum.konu bundan ibaret ilgin için tşkler arkadaşım...Son Düzenleme: teks_niko ~ 21 Ocak 2009 20:06
arkadaşlar ben bir şeyi ilave etmeyi unutmuşum gta 4 şu ana kadar aldığım tek orjinal oyun oldu ve bence 83 tl yi fazlasıyla haketti.Cod5 bile 100tl iken...
Oyun belki ekran sallanma sorunları vs. olmasaydı almayabilirdim ama iyi ki almışım. Sizin de orjinal almanızı tavsiye ederim ;)
teks_niko senin sorununa gelecek olursak bu görevi yapmak için biraz ingilizce bilmek gerekiyor o ev tarif eden adamı aldığınız yere çok yakın.Köprüden geçme yanlışlıkla.
olsada bitirsek nerdee pc kaldırmıyoki
nooby-userteks_niko senin sorununa gelecek olursak bu görevi yapmak için biraz ingilizce bilmek gerekiyor o ev tarif eden adamı aldığınız yere çok yakın.Köprüden geçme yanlışlıkla.maalesef ingilizce yok işte.en azından aklında kalanı kadarıyla haritanın ne tarafona gideceğiz!