Operating System
MS Windows 7 Ultimate 32-bit
CPU
Intel Pentium E5700 @ 3.00GHz
Wolfdale 45nm Teknoloji
Ram
4,00 GB Tek-Kanal DDR3 1333 mhz
Motherboard
MSI G41M-P26 (MS-7592) (CPU 1)
Graphics
Nvidia GeForce gt 220 128-bit
Gta 4 ve Max Payne 3 gibi oyunları kaldırırmı?
- 1
- 2
Gta IV optimizasyon sorunlu bir oyundur. İyi bir sistemde bile kasmalar yaşatabiliyor. Bu sistem de medium da oynatır. En iyisi deneyerek öğrenmek.
Evet kaldırır onu da onun gibileri de :)
As always, details and setting in video ;)
Oh and you know how i play tps games with an Xbox 360 controller? well not this, i absolutely recommend keyboard and mouse for this... ;)
Benim bu işlemci Pentium'un en yeni versiyonu malezyadan getirdim intel bu işlemcileri malezyada üretiyor pentium 4 üretimi durdu kaç yıl önce çıktı o işlemci benim işlemci yeni nesil pentium 4 te kasmıyorsa bunda kesinlikle kasmaz bence
Dostum oynatır merak etme sen. Tek sorun oyundaki optimizasyondan dolayı olan kasmalardır merak etme.
Evet GTA 4 oyunundan dolayı kasma yaşayabilirsin.
1024x768 low ayarda her şey kapalı kasmadan oynarsın.
1024x768 mediumda dene kasmadan oynartır tahminim
Intel Pentium E5700 @ 3.00GHz
Wolfdale 45nm Teknoloji
Her teknoloji marketinde bulabileceğim bir bakkal işlemcisi.Türkiye yeterince var merak etme.
Keşke HD5750 alsaydın zamanında :) Ben de 7.1 puan veriyor ekran kartına. Donanımlar profilimde mevcut.
İşlemci iyi veya kötü bir şey demedim her yerde satılan bir işlemci yorumum bu kelimeye idi
alıntı=Benim bu işlemci Pentium'un en yeni versiyonu malezyadan getirdim intel bu işlemcileri malezyada üretiyor pentium 4 üretimi durdu kaç yıl önce çıktı o işlemci benim işlemci yeni nesil pentium 4 te kasmıyorsa bunda kesinlikle kasmaz bence
- 1
- 2