Operating System
MS Windows 7 Ultimate 32-bit
CPU
Intel Pentium E5700 @ 3.00GHz
Wolfdale 45nm Teknoloji
Ram
4,00 GB Tek-Kanal DDR3 1333 mhz
Motherboard
MSI G41M-P26 (MS-7592) (CPU 1)
Graphics
Nvidia GeForce gt 220 128-bit
Gta 4 ve Max Payne 3 gibi oyunları kaldırırmı?
- 1
- 2
Gta IV optimizasyon sorunlu bir oyundur. İyi bir sistemde bile kasmalar yaşatabiliyor. Bu sistem de medium da oynatır. En iyisi deneyerek öğrenmek.
Evet kaldırır onu da onun gibileri de :)
As always, details and setting in video ;)
Oh and you know how i play tps games with an Xbox 360 controller? well not this, i absolutely recommend keyboard and mouse for this... ;)
Benim bu işlemci Pentium'un en yeni versiyonu malezyadan getirdim intel bu işlemcileri malezyada üretiyor pentium 4 üretimi durdu kaç yıl önce çıktı o işlemci benim işlemci yeni nesil pentium 4 te kasmıyorsa bunda kesinlikle kasmaz bence
Dostum oynatır merak etme sen. Tek sorun oyundaki optimizasyondan dolayı olan kasmalardır merak etme.
Evet GTA 4 oyunundan dolayı kasma yaşayabilirsin.
1024x768 low ayarda her şey kapalı kasmadan oynarsın.
1024x768 mediumda dene kasmadan oynartır tahminim
Benim bu işlemci Pentium'un en yeni versiyonu malezyadan getirdim intel bu işlemcileri malezyada üretiyor pentium 4 üretimi durdu kaç yıl önce çıktı o işlemci benim işlemci yeni nesil pentium 4 te kasmıyorsa bunda kesinlikle kasmazIntel Pentium E5700 @ 3.00GHz
Wolfdale 45nm TeknolojiHer teknoloji marketinde bulabileceğim bir bakkal işlemcisi.Türkiye yeterince var merak etme.
Keşke HD5750 alsaydın zamanında :) Ben de 7.1 puan veriyor ekran kartına. Donanımlar profilimde mevcut.
İşlemci iyi veya kötü bir şey demedim her yerde satılan bir işlemci yorumum bu kelimeye idi
alıntı=Benim bu işlemci Pentium'un en yeni versiyonu malezyadan getirdim intel bu işlemcileri malezyada üretiyor pentium 4 üretimi durdu kaç yıl önce çıktı o işlemci benim işlemci yeni nesil pentium 4 te kasmıyorsa bunda kesinlikle kasmaz bence
- 1
- 2