Acil cevap verin Sizce STEAM'den hangisini alayım.Çünkü ikisi de 10$
GTA 4 vs Max Payne 3
iki oyunda farklı statülerde, hani desen ki COD MW3 mü yoksa BF3 mü ? o zaman bi karşılaştırma yapılır. net bi sonuca varılır. Olaya şu acıdan bakıyorum : Yakında GTA V çıkacak ve GTA IV 'ÜN pabucu yavaş yavaş dama atılacak. Ancak yeni bir MAX PAYNE oyunu şu an ufukta görünmüyor, bu oyun biraz daha uzun ömürlü olucaktır diye düşünüyorum. ben MAX PAYNE 3 'ten yana oyumu kullanıyorum. :). Ancak şunu da belirteyim iki oyunu da çok az oynadım oyunların ikisini de bitirmedim. oyunları orjinal olarak oynayanların ve bitirenlerin daha iyi eleştriler yapacağını düşünüyorum.
Max Payne 3 alın illa istiyorsanız, GTA IV 5$ olur indirimler bitmeden ama önerim EFLC ile birlikte almanız.
@BreenLine: Ufuktaki GTA V, şu an için PC'ye gözükmüyor o yüzden dama atılacak bir şey yok.
Dota 2 zaten hep ücretsiz erişilebilir bir oyundu, davetiyeleri vardı herkeste.
İki Oyunu Karşılaştırmak Çok Saçma Olur Ama Karşılaştırırsak
Silah Kullanma :
Max Payne 3'Te Daha Rahat Nişan Alınıyor Ve Daha Akıcı Şekilde Saklanabiliyor Bullet Time Cabası
Ama Gta4 te Biryere Saklanmak İçin O Kadar Çok Yaralanmak Gerekiyor Ki
Araba Sürüş :
Malesef Max Payne 3 te Böyle Bi Özellik Yok Ve Gereksizde Yani
Grafikler :
Max Payne 3 Açık Ara Fark Atıyor Zaten
Optimizasyon (adını tam bilmiyorum) :
Max Payne 3 Kesinlikle Bu Konuda Başarılı Ama Gta4 İçin Nerdeyse 2Tane Ekran Kartını SLI&Crossfire Yapmadan Ultra Ayarlar İmkansız
Multiplayer :
Max Payne 3 Te Rasgele Odaya Verilmesi Çok Saçma Olmuş Bence Birde O Rasgele Oda DLC li Bir Map se Yandınız [:<>"]
Beyler Benim Aklıma Daha Fazla Bişi Gelmiyor
NOT: 2Oyunuda Orjinal Oynadım