GTA 5 Böyle gelirse 6 çekirdekde yetmez.
- 1
- 2
Videonun öyle olduğuna bakma,videoları özenip bözenip yapıyorlar,+ olarak videolarda özel filtreler kullanarak oyunun görüntüsünü kat kat güzel gösteriyorlar.
Bence bu oyun 6 çekirdekli işlemcilerin kullanılacağı çağı açacak,4 çekirdekler tarih olacak.Ama 4 çekirdekli işlemcilerle de oynanır,lakin 6çekirdek tabiki daha çok performans verir.
gta 5 in özelliklerini bir yerde okumuştum biz oyunu indirene kadar baya bir zaman geçecek.
Gerekli sistem;
2 Gb ram,
1 Gb Ekran k.
3.0 işlemci
25 gb boş alan
direcxt 11.0 versiyonu
*Not:Gta 5 amerikada olacakmış,gta 5 i bitirince gta 6 ya geçilicekmiş ve gta 6 türkiye olacakmış!!!
gta 5 in özelliklerini bir yerde okumuştum biz oyunu indirene kadar baya bir zaman geçecek.Son zamanlarda eroin veya kokain kullandın mı?Gerekli sistem;
2 Gb ram,
1 Gb Ekran k.
3.0 işlemci
25 gb boş alan
direcxt 11.0 versiyonu
*Not:Gta 5 amerikada olacakmış,gta 5 i bitirince gta 6 ya geçilicekmiş ve gta 6 türkiye olacakmış!!!
@Detroid o video sahte fakat öyle çıksa bile onu kaldıracak donanım günümüzde mevcut :)
O oyuna bırak 6 çekirdeği 3 çekirdek yeter.Araba dokusuna abandılar diye 6 çekirdek istemez merak etme.
O oyuna bırak 6 çekirdeği 3 çekirdek yeter.Araba dokusuna abandılar diye 6 çekirdek istemez merak etme.Dalga falanmı geçiyorsunuz.Ayrıntıları görmüyormusunuz.nekadar çok ağaç taş var.Sadece burada bukadar ayrıntı varsa arabalar böyle ise şehre gittiginde nolucak.Bence böyle bir gta en az 4 çekirdek en çok 6 veya 8 çekirdek ister xbox ve ps3 de görütüleri kırparlar.Sony için sorun olmaz ama xbox için gta5 sorun yaratır.Daha bilgisayarlarınız batman arkam citideki fizik efeklerini kaldırmıyor bunu mu kaldırıcak.Şaka gibi.Directx 12 var gibi oyunda sanki görmedinizmi etrafı taşları.Şekiller nekadar muntazam kare değil 6 gen de değil üçgende acayip bir havası var.Dx11 de böyle şeyler yok.Mutlaka dx12 dir.Yada fake dir.
Dalga falanmı geçiyorsunuz.Ayrıntıları görmüyormusunuz.nekadar çok ağaç taş var.Sadece burada bukadar ayrıntı varsa arabalar böyle ise şehre gittiginde nolucak.Bence böyle bir gta en az 4 çekirdek en çok 6 veya 8 çekirdek ister xbox ve ps3 de görütüleri kırparlar.Sony için sorun olmaz ama xbox için gta5 sorun yaratır.Daha bilgisayarlarınız batman arkam citideki fizik efeklerini kaldırmıyor bunu mu kaldırıcak.Şaka gibi.Directx 12 var gibi oyunda sanki görmedinizmi etrafı taşları.Bu videonun GTA V ile yakından uzaktan alakası yok, boşuna telaş yapmayın kaldı ki bu görüntüdeki kalite NASA bilgisayarı da istemez.Şekiller nekadar muntazam kare değil 6 gen de değil üçgende acayip bir havası var.Dx11 de böyle şeyler yok.Mutlaka dx12 dir.Yada fake dir.
Rockstar'ın yayınlanamadığı videolara inanmayın.
Arkadaşlar öyle diyorsunuz da dx11 yada dx12 olması ekran kartına bağlı bir şey.Bu minecraft gibi bir oyun değil ki oyun içindeyken yeni bir dünya yüklemesi yapsında işlemciye abansın.Intel için 2 çekirdek 2.6 ghz AMD için 2 çekirdekli 3 ghz işlemci bile yeter.Sadece ekran kartını biraz fazla isteyebilir.Ama Ram en az 2.5 gb gerekir.Oyunun optimizesi iyi olursa dediğim bunlar.Siz GTA 4 deki optimize felaketine göre konuşuyorsanız tabi ister 6 yı ama düzgün bir optimize olursa yazdığım sistemi ister.DX 12 olacak diye işlemciye abanmıyor.Abansa bile o oyunun sorunudur.
Direct x 12 uyumlu ekran kartı mı var ? Direct x 12 çıkmadı bile ayrıca belki Windows 8 ile ama zannetmiyorum Direct x 11.1 çıkar belki ya da 11.5 artık nasıl diyorsanız ama Microsoft seneye yeni Direct x duyurabilir çünkü yeni Xbox geleceği için onunlada uyumlu yapacaktır ama GTA V zaten öyle bir sistem istemez. Rockstar iyi bir optimize yapacaktır.
Direct x 12 uyumlu ekran kartı mı var ? Direct x 12 çıkmadı bile ayrıca belki Windows 8 ile ama zannetmiyorum Direct x 11.1 çıkar belki ya da 11.5 artık nasıl diyorsanız ama Microsoft seneye yeni Direct x duyurabilir çünkü yeni Xbox geleceği için onunlada uyumlu yapacaktır ama GTA V zaten öyle bir sistem istemez. Rockstar iyi bir optimize yapacaktır.DirectX Windows 8 ile gelmeyecek.
Oyun çıkmadan karar vermek çok yanlış.
Cry Engine 3 ile yapılmış. GtaV. Cr3 iyi ve çok kaliteli bir motordur. Üstüne tanımam. CryEngine 3 ile yapıldığı için her bilgisayarda kolayca çalışır.Önemli olan Naughty Dog'un engine i gibi bir engine yapmak. Şu ana kadar en iyi gördüğüm motor odur. Cry Engine hikaye.Çift çekirdek 4.80
4Gb ram
1Gb - 128-bit ekran kartı işinizi görür.
Cahil olduğunu biliyordum ama bu kadar olduğunuzu bilmiyordum. Bir okuyun isterseniz. 2012 yılının en iyi grafikli oyunu seçildi Uncharted. Ne Cry Engine var ne de Frostbite. Tabi bunda emek büyük e birde exclusive oyun.
Cahil olduğunu biliyordum ama bu kadar olduğunuzu bilmiyordum. Bir okuyun isterseniz. 2012 yılının en iyi grafikli oyunu seçildi Uncharted. Ne Cry Engine var ne de Frostbite. Tabi bunda emek büyük e birde exclusive oyun.Cahil senden başkası değil. Bana göre CryEngine, sana ne oluyor kardeşim. Daha ilk okuldayken anne ve babanın seni okuldan alması belli.
Görüyoruz. Ne kadar bilgili olduğunuzu .
Naughty Dogun engine en iyisidir 1996 yılında ps1 için yapılan crash bandicootta ki grafikler bile müthiş.
- 1
- 2