İzlemek için tıklayın =>> Gta IV
Sistem gereksinimleri henüz açıklanmadı ama tahminen şöyle olabilir ;)
Ekran Kartı: NVIDIA 9600GT/ HD 5750
Ekran Kartı: 1 gb 128 bit
Boş Alan: 30 GB
İşletim Sistemi: Vista - Win7
İşlemci: Core 2 Quad 2.0 GHz , i3 / AMD Phenom X3 2.8 GHz
Ram: Min 4 gb, ideal 6 gb RAM
Gta 5'e bilgisayarı hazır olan kaç kişi var ?
gta V yeni duyuruldu sistem özellikleri belli diğil ancak oyun gta IV e göre baya iyi olucakmış!!!
başlığa göre cevaplıyım benim ki hazır
i5 2500k 4 çekirdek 3.30 ghz
8 gb ddr3 cl7 ram
xfx hd 5770
ben hazırım :D
intel quad q8400 4 çekirdek
4 gb ram
gts 250 ekran kartı 256 bit
hazır gibiyim :D
yukardaki video bozuk buyrın
http://www.youtube.com/watch?v=QkkoHAzjnUs
1-hayvanlar (köpek)
2-tarım alanları
3-planör
4-jetski
ve gta san andreastan esintiler var gibime geliyor
iyi bi oyun olcak :))
yukardaki video bozuk buyrınAyrıca oyunda her insandan sadece 1 tane olacakmış yani sokakta aynı insanı defalarca görmicezz!!
http://www.youtube.com/watch?v=QkkoHAzjnUs
1-hayvanlar (köpek)
2-tarım alanları
3-planör
4-jetski
ve gta san andreastan esintiler var gibime geliyor
iyi bi oyun olcak :))
gta 4 te grafik dışında bişi yoqtu gta 5 te senaryo. araçlar ve grafik bir yerde olur :))
Benimki hazır, iyi bir oyun bekliyoruz :)
amd phenom x6 1100t 3,3 ghz 6 cekırdek
4 gb ddr3 ram
sapphıre 5770 1 gb 128 bit
bende hazırım
Amd phenom x6 1090t 3.2 ghz 6 çekirdek kıngston 6 gb ddr3 ram sapphire 6870 ekran kartı bende hazırım:)
4 gb daha ram alırsam hazırım :)
Gta IV Sorunsuz çalıştırıyorum ama Gta V te hiç şansım yok :D
adamlar grafige yuklenmis harita buyuk sizin bilgisayarlariniz kaldirirsa benimki hayli hayli kaldirir.bu gta umarim crysis 2 gibi olur btf3 gibi olursa.sistem soyle 2gb ram nvdia 560ti core 5i i7 veya amd 4x yada 6x ve 6850hd bu normal bir oyun icin.umarım gta ekibi optimasyonu iyi yapar yoksa dedigim sistemlerde bile takılır.bence oyun videoda gösterdigi kadar görüntü kalitesi ve değişik insanların başka seylerle mesgul olması bunu yaparlarsa bunu işlemek hesaplamak büyük bir kapasite ister yani butür oyunlarda önceden belirlenmiş haketler dışında aeo empires gibi akıla sahip olan bir motor geliştirilmişse ki videoda ben onu gördüm çogu insan bagımsız çalışıyor acaba gta tüm oyuncuları tek haritadamı toplucak yoksa makinelermi yönetecek haritadaki insanların davranışlarını.Düşünün siz bir kullanıcısınız başka bir kullanıcı zevk için arabanızı sizi döverek indirip çalıyor ve o kullanıcının adıda belli şahsen bana oyunda bir kullanıcı böyle yaparsa evini basarım.Başka bir araç çalıp gittigi yere kadar kovalarım yakaladıgım yerdede ayvayı yer.Abamı çaldıgına pişman olur.Keşke böyle olsa gta da herkezin bir görevi olsa yani gta herkez terörist herkez polis herkez mafya herkez tony jony gibi değil sade insanlarda var.Mesala helikopter pilotu taksi şöförü.Oyuna başlayınca bir meslek seçicez sadece 1 kez ve bir kerelige mahsus ömür boyu öyle kalıcaksınız tabi senaryo kısmı ayrı olucak bu dedigim multisi.
anakart:asus m5a99x evo.işlemci:amd phenom x4 975.ram:4 gb 1600mhz cl9.ekran kartı:msi r6850 cyclone power edition.BENDE HAZIRIM.