720p, 768 gibi kavram yok konsolda. Yok Low ayarda şöyle yok High'da böyle. Dağlar kadar fark olurda anlarım. Battlefield'da o kadar fark vardı o kadar. Max Payne 3'de bile dağlar kadar fark yoktu. 6 ay sonra oynarsınız tabi 32 gb ram istemezlerse.4 Sene içinde 8 GB ram isteyen oyun bile belki çıkar, ayrıca konsol ile pc'ye aynı zamanda çıktığı zaman size bu yorumu hatırlatacağım.
GTA 5 Görselleri
Gta 5 pc ye çıkcak eğer çıkmaz ise rokstar games iflas eder.
Umrumda değil ölsemde konsol almam, bu kavga iyice büyüdü. Son olarak neden iyi grafikler varken kötü konsol grafiklerine kalayım.
@Tekir Vallahi katıla katıla güldüm. :D Allah senden razı olsun. Eğer PC'ye çıkarsa iflas eder. Umarım PC'ye çıkmaz GTA V1997'de ilk çıktığında GTA, PC'ye yönelikti sonradan çıkan konsollar ve işin ticari boyutları durumu biraz değiştirdiysede R* GTA gibi para basacak bi' oyunu PC'ye getirmekte çekinmez. Çıktığı her platformda para kazandıran bir şey sonuçta.@NBD PC'de zevk vermez. GTA her zaman için konsol oyunu olmuştur.
@Dark Night Rockstar para bastı resmen. PC'ye çıkınca çok sattıklarını falan zannediyor bu çoluk çocuk takımı. Hiç bir şeyden haberleri yok. Vgchartz'a falan bakmıyorlar.
Konsollarda korsan olayı bir nebze daha az,O yüzden bence oyunlar daha çok satılıyor,Mesela Bi Pc oyunu 3 milyon sattıysa 5-10 milyon kez Torrentten indirilmiş oluyor..
Umrumda değil ölsemde konsol almam, bu kavga iyice büyüdü. Son olarak neden iyi grafikler varken kötü konsol grafiklerine kalayım.Aynen hak veriyorum sana konsolmuş filan onların hepsi yalan.Güzel bir Full HD 40 inç Tv'in olmadıkça zevk vermez konsollar.Ya bu Bf serisi Cod serisi konsollarda nasıl oynanır şaşıyorum en güzel mouse ile oynanınca zevk verir.
Bunun sebebi kimsenin oyuna para vermemesi.
GTA 5 tabii ki de PC'ye çıkacaktır. Bu konuda tartışmak anlamsız.
Sistem toplamak çoğu insan için dert değil, zevkle yapılan bir şey. PC oyunculuğu ölmeyecek merak etmeyin.Hem o etken hem de Sistem topalama derdi yok. Oyunlarda problem olmuyor takıp Bluray'i oynuyoruz ya Xbox 360 sahipleri DVD'yi isterse HDD'ye yüklüyor. PSN Store ya da Xbox live çok daha fazla gelişmiş bir sistem Steam'e göre. 2. el olayı var. Var da var. PC oyunculuğu biraz yükseldi hoş Steam sayesinde ama geleceği parlak değil.
Örneğin arkadaşlarımın bilgisayarları kendim toplarım ve kurarım, zevkle bu işi yapıyorum.