[/url]
[url=http://bit.ly/c25MCx]
Bence gayet güzeller :D
GTA 5 Görselleri
30 dk önce baktım yoktu ne ara çıktı
Bu hafta toplamda 10 tane oldu. Kırmızı araçlı sahneye bakarsak polis takipleri daha da güzelleşmiş.
Süper görseller toplam 12 tane oldu :)
Bence resimdeki göruntuler oyun içinden değil cinematik video falan oyun içi böyle grafik olursa çok pahalıya patlıyacak bize.
GTA V+YENİ FULL SİSTEM=XX.XXX TLAynen bencede şu arabalı resim falan gayet güzel ya gerçek gibi olmuş :D
söz veriyorum gta 5 de adam öldürmeyeceğim polislere karışmayacağım sabah kahvaltımı ederim işime gider akşam çıktıktan sonra sahilde koşup dondurmamı yer evime gelir save yapıp yatarım :D
GTA V çıksında onları yapmak kalsın birAynen bencede şu arabalı resim falan gayet güzel ya gerçek gibi olmuş :D
söz veriyorum gta 5 de adam öldürmeyeceğim polislere karışmayacağım sabah kahvaltımı ederim işime gider akşam çıktıktan sonra sahilde koşup dondurmamı yer evime gelir save yapıp yatarım :
Bunları zaten her gün yapmıyormusun ki ? Ol-yle olucaksa oyunu oynamanın ne zevki kalır.Ben konu geçeceği şehir köy her neyse altını üstüne getirirm kovalamaca banka soyma kızlar luks arabalar oh be hayat budur işteAynen bencede şu arabalı resim falan gayet güzel ya gerçek gibi olmuş :D
söz veriyorum gta 5 de adam öldürmeyeceğim polislere karışmayacağım sabah kahvaltımı ederim işime gider akşam çıktıktan sonra sahilde koşup dondurmamı yer evime gelir save yapıp yatarım :
Bunları zaten her gün yapmıyormusun ki ? Ol-yle olucaksa oyunu oynamanın ne zevki kalır.Ben konu geçeceği şehir köy her neyse altını üstüne getirirm kovalamaca banka soyma kızlar luks arabalar oh be hayat budur işteBen genelde görev haricinde vukuat işlemem sakin sakin takılırım. :) Ortalığı dağıtıp, yıkmak zevk vermiyor artık.
Bu oyunun grafikleri bence çok iyi ufak tefek buglar grafikleri kötü yapmaz.
Eğer optimizasyonuda iyi yaparlarsa süper olur.
Oyunda trailer'da ve görsellerde gördüğümüz silahlar:
Yumruk,Tabanca,Golf Sopası,Tenis Kortu(belki silah olarak kullanılabilir),AK47(Lazer,El feneri takılmış)
aynen kendi halimde takılırım ben trafik kurallarına uygun araba sürerim :Ben genelde görev haricinde vukuat işlemem sakin sakin takılırım. :) Ortalığı dağıtıp, yıkmak zevk vermiyor artık.
Bu oyunun grafikleri bence çok iyi ufak tefek buglar grafikleri kötü yapmaz.bencede optimizasyon iyi olursa süper olur %100 alıcam bu oyunu grafikler süper ya ama bi gameplay gelmeden kesinlik vremeyek :DEğer optimizasyonuda iyi yaparlarsa süper olur.
Oyunda trailer'da ve görsellerde gördüğümüz silahlar:
Yumruk,Tabanca,Golf Sopası,Tenis Kortu(belki silah olarak kullanılabilir),AK47(Lazer,El feneri takılmış)
Max Payne 3 ile aynı kalitede duruyor.
Bu arada görüntü kalitesi 1280x720, konsoldaki ekran görüntüleri paylaşılmış.
Adama full hd koyma zahmetine bile girmemiş
Pc'ye tahminim 150 TL civarı çıkar.
Max Payne 3 ile aynı kalitede duruyor.Aynı grafik motorunu kullanıyorlar ama GTA V'in grafikleri biraz daha iyi.
edit:Sanırım oyunda MP5 olacak (lazerle modifiye edilebilir):
Son Düzenleme: Joker65 ~ 25 Ağustos 2012 10:17