Ben İlk Önce 1 Aylık İhtiyaçlarımı Alır PC'nin Başına Geçerim :D :D :D Siz ?
Gta 5 'i Elinize Aldınız Ve ?
- 1
- 2
PC'ye kurar oynamaya başlarım, çok fazla abartmaya gerek yok. :)
Ben de sanırım yükleyip oyuna bi bakar sonra belki bi ara oynarım diye de bir köşeye koyarım Gta IV'ü Fifa 12 oynadığım kadar oynamadım
Oynarken videosunu youtube'ye koyarım
Gayette akıllı ve ilk pc'ye çıkacak .
Her zaman pcye oyun yapmak daha kolaydır.Çünkü o çok övdüğünüz konsolların ekran kartının bile çekirdek hızı 400 mhz olduğunun üreticiler kasmasın diye kaç ay uğraşıyor.Pcye 8800 gt minimum der parayı götürür.Az araştır.Hiç çıkmaz diyemem ama 6 sonra falan çıkar. PC'de satış rakamları belli içler acısı durumda. Kim PC ile uğraşır bu saaten sonra ?
Max Payne 3 gibi çok zaman geçmeden çıkacaktır ki GTA V, GTA satışları her platformda çok fazla oluyor siz canınızı sıkmayın R* sizden daha çok biliyor bu işi.Hiç çıkmaz diyemem ama 6 sonra falan çıkar. PC'de satış rakamları belli içler acısı durumda. Kim PC ile uğraşır bu saaten sonra ?
Son Düzenleme: Kara Şövalye ~ 17 Ağustos 2012 11:59
Tekrar söylüyorum pc'ye kurar oynamaya başlarım
Ben de Fifa'dan sıkılınca 30 dk oynarım
Valla öyle olcak,yeni konsollardada orta sınıf donanımlar kullanılcak diyordu dedikodular,Oyun geliştiricilerinin emeklerine acıyorum,O kadar emeği pcye verselerdi Foto kalitesinde oyunlar oynuyor olurduk..Şu anki üst derece kalitede bile kalsa yeterli biraz oyun olduğunu anlamakta fayda var görünce. :) Konsollarda fena değil ileride düşünüyorum bi' tane konsol.
- 1
- 2