Gta nın bütün oyunları çok iyi çok kaliteli gerçekten hiç sıkılmadan oynanabilir
paylaşım için teşekkürler
GTA 5 Kesinleşti !..
gta4 çok iyi ama bazı eksiklikleri var daha büyük harita daha çok gerçekçilik lazım bence yapay zekanın üzerinde biraz daha durmaları gerek oyun motoru dahada güçlü olabilir şehirde alternatif yaşama yolları koymaları gerek mesela bi mesleği seçebilmeliyiz polis olduğumuzda devriyeler falan yangın çıktığında halkın olay yerine toplanması gibi olaylar kendi kendine yenilensin sürekli bir çizgide gitmesin...
:D mafia yla godfather ı kim karıştırır ki dioyrdum aha.
ben gta 5 in daha çok uzun bi zaman çıkmayacağına eminim.
Godfather çıkalı aylar oluyor ama Godfather ile Mafia aynı oyun değil ki sadece türleri aynı o yüzden benzetmiş olabilirsiniz ;)
Neyse konu sapmasın :)
Tam ben dicektim konu sapmasın diye siz dediniz düşündüğünüz için teşekkür ederim :)
gta4 çok iyi ama bazı eksiklikleri var daha büyük harita daha çok gerçekçilik lazım bence yapay zekanın üzerinde biraz daha durmaları gerek oyun motoru dahada güçlü olabilir şehirde alternatif yaşama yolları koymaları gerek mesela bi mesleği seçebilmeliyiz polis olduğumuzda devriyeler falan yangın çıktığında halkın olay yerine toplanması gibi olaylar kendi kendine yenilensin sürekli bir çizgide gitmesin...
Evet katılıyorum ama GTA 4 bu bahsetdiğiniz eksiklere az da olsa yakın sayılır. Gta 4 çıkmadan önce ertelenmişti artık bu alışkanlık haline geldi 2012de Gta5 piyasaya sürülür tabi kıyamet kopmazsa
bi link ve kaynak versen karub.
reklamla alakası yok. kaynak diyorum.
İnsallah optimizasyonu iyi olur GTA4 gibi olmaz. O kadar para verdik orjinalini aldik bide ustune dev bir notebook ama tam performans calistiramadikş 5.9 Vista puani ve 3.8GB ekran karti bile yeterli gelmedi full full icin. bi bakalim gta5 nasil olcak
İnsallah optimizasyonu iyi olur GTA4 gibi olmaz. O kadar para verdik orjinalini aldik bide ustune dev bir notebook ama tam performans calistiramadikş 5.9 Vista puani ve 3.8GB ekran karti bile yeterli gelmedi full full icin. bi bakalim gta5 nasil
3,8gb ekran kartını nereden buldun? birde 3,8gb ekran kartı varmı?
doğru biliyorsunuz. 3.8 bi ekran kartı yok. asus un bir modeli var. ama 4 gb ve 4milyar.
karub senin dediğin birleştirmeye crossfire yada sli diyorlar.
4gb tek ekran kartı yok ama nvidia fermi serisinde 4gb'lik ekran kartı çıkaracakmış
cevabını bekliyorum heatblast arkadaşım ;)
herkes bilip bilmeden emin emin konuşuyor. iyi bir ders oldu bu.
nese. performansı iyi olmayan bi kart. tek özelliği 4 gb olması. 4 milyar bu kart.
Bırakın bu ekran kartını.. İncelemesini okudum 4gb olabilir ama yinede çok iyi değil. DX11liler çıktı ama Nvidia nınkini bekliyorum daha sonrada şlemci ve ana kartımı değiştirmeyi düşünüyorum böylece windows 7de rahatça crysis 2 gibi yüksek çözünürlüklü oyunları oynayabileceğim gerçi oynuyorumda daha iyisi daha iyi olur. Tahminim GTA 5 de dx11 uyumlu olacak :)