bu herifler harbi gerizekalı :D ulen madem bir oyun yapıyorsunuz yaw düşünsenize oyunu i7 li 5 gb ddr3 ramlı 448 bit 896 mb vga 1 tb lı makinada oynadım ama hiç patch yukemede işlemci hızım 3.100 mhz de 8 işlemcinin seikize sıcaklık olarak i7 35 dereceyi geçmedi ekran kartı firestorm ile 55 dereceyi geçmedi ama gel gelelim oyun kastı böyle bir sistemde oyun kasıyorsa hiç patch yuklemeden bunlar nasıl ilk çıkardıklarında tet etmişler onu anlamadım ... şimdi 1.1 den 1.7 ye kadr tum patchler kurulu on numara oynuyorum 72 fps aldıGta neden sevmiyorum 00000 optimasyon var.Sanki bizde süper bilgisayarlar varda.Arkadaş xbox 360 kasmıyor ps3 kasmıyor bilgisayarda kasıyor Alla Allah.Çok komik bir oyun taktigi resmen yeni bilgisayar alın diye bağırıyor oyun.
GTA 5 Kesinleşti !..
Ben oyuna sadece lanet okuyorum :D Full ayarlarda açmak için en az 400 tl lik ekran kartıyla çok iyi bir işlemciye sahip olmak gerekiyor :D sinir bozucu
Herkes aynı düşünüyor. Bence artık grafikleri daha fazla geliştirmesinler. Onun yerine indirilebilir grafik paketleri yapsınlar. ENB SERİES gibi. Herkes görüntü çok kasıyor diyor ama oyun çok yer kaplıyor demiyor. Çünkü artık herkeste 320GB 500GB hatta daha fazlası var. Gtanın yapacağı tek iş var artık. Görüntüyü sabit tutup paketler ekleyecek. Sonrada haritayı kocaman yapıcak internet kafedeki bütün sitelere falan girilebilecek oyuna girdiğimizde burası gerçek mi? diyeceğiz. Yani şöyle düşünüyorum. Saints Row ve GTA birleşse manyak ötesi olur. Gta'nın ciddiyeti ve saints row un uçuk kaçık deniz canavarları insan fırlatmaları karakter yaratması falan. Ve bide kesin orj araba markaları kullanılır. Driver: Sanfrancisco dan geri kalmaz GTA.
http://oyungezer.com.tr/component/tag/gta-5 >> Burası Sizi Doyurur Arkadaşlar :D