Şahsen ben New York un gerçeğine yakın bir haritasını ve gerçek arabaların gerçek isimleriyle olmasını isterdim :) Arabaların markasını çıkarabiliyorsun fakat neden tamamen aynısını koymuyorlarda isimleri değiştirip koyarlar anlamam. Örneğin Infernus'un Lamborgini olduğnu biliyorsun fakat neden Lambo nun aynısı değil...
GTA 5 Nasıl olmasını istersiniz ???
- 1
- 2
Valla öyle birşey olmasını istiyorumki anlatmaya kalksam anlatamam :D
Çok erken olsada, şu kasma olayına son verecek bir grafik motoru bütün ihtiyacımı karşılar.
Ülkeler arası yolculuk olsa otoban'dan kaptırıp gitsem vursam dağa taşa arabayı
Bırakında bari hayal edelim
Dönerci olabilsek başka birşey istemem
Ara sokaklarda 'Boooozaaaa' diye bağırmak isterdim
Ganyan bayisine gidip 6'lı ya da iddaa oynamak isterdim
TTNet binasını basmak isterdim
1 Gbps internet için Japonya'ya gitmek isterdim
Hayal gücümü alt üst ettiniz lanet olsun
döktürmüşünüz arkadaşlar
san andreastaki cool sokak kavgaları olayları vs isterdim..Carl Johnson karakteri gibi bir adam olsa konusması vs..konusu daha esnek geniş olsa..sokakları yine motha****as diyen zenciler ve yakuzalar bassa
sen bildiğin sokak savaşı istiyosun
döner bıçağıyla ağız, burun...
Bende En fazla 4 silah taşıma olanağı olsa daha güzel olur gerçek hayatta 10-11 silah birden taşıyan adam görmedim ben :D Alışveriş yapma olanağı olsa gercekten super olurdu Birde Ormanda Aslanlar maymunlar falan :D Ve son olarak Denizaltı falan kullanmak olsa güzel olurdu uçak tank araba motor vs kullanmak varda denizaltı neden yok olsa güzel olurdu suyun altında roket falan kaplumbağları vururdum :D Güzel Olurdu valla
Havadan HD5970 Toxic yağsın (kesin başımız yarılır)
Camdan yoldan geçenlerin kafasına sıvı nitrojen sıkmak
İşporta tezgahı açıp korsan oyun satmak
Tamam, canım sıkıldı biraz saçmaladım
Mantıklı düşünecek olursak gerçek hayattaki gibi bir apartmanda yaşamak, yanımdaki apartmanlarda da arkadaşlarımın yaşamasını isterdim. Tabi ki online olacak.
Sonra arkadaşlarım ile görev filan yapardım.
Kısacası gerçek hayatta yapamadığım her şeyi yapardım.
Bende En fazla 4 silah taşıma olanağı olsa daha güzel olur gerçek hayatta 10-11 silah birden taşıyan adam görmedim ben :D Alışveriş yapma olanağı olsa gercekten super olurdu Birde Ormanda Aslanlar maymunlar falan :D Ve son olarak Denizaltı falan kullanmak olsa güzel olurdu uçak tank araba motor vs kullanmak varda denizaltı neden yok olsa güzel olurdu suyun altında roket falan kaplumbağları vururdum :D Güzel Olurdu valla
senin psikoloğa görünmen lazım
Ha bir de oyun neden sadece New York'ta geçsinki dünya çapındaki bütün büyük şehirlerde geçsin sonuçta her şehirde havalimanı mevcut :) Psikolojik olarak sorun yaratırmı bilmem ama oyunda çocuklar ve sokak hayvanları olsa iyi olur...
- 1
- 2