Gta da olduğu gibi onun gibi özgür oyun varmı? görevler olmasa daha iyi olur.
Gta gibi özgür bir oyun!
mafia 2 de özgürlük yok biraz gittikten sonra oyun engeliyor.. başka varmı Just Cause 2 hariç
valla tam bilmesemde mist2 ydi sanırım yanlış olabilir oyunun kökü özgürlük salıyo seni dünyaya ne istiyosan yapıyosun türkiye felan da var ama ismiyanlış olabilir banada birisi söylemişti..
sadece gta var.. bide mafia 1 de varmı o olay
Gta'nın görevsiz özgür olduğunu kim söyledi.Onda bile bazı görevler yapılmadan belirli bölgelere giriş yapılamıyor.Örneğin köprüler vs.kapalı, san andreasta hava ve deniz yolu ile kapalı bölgelere giriş yapılabilir polis musallat olur hadi hile ile aştık diyelim o engeli,lokanlatalar ve mağazalar kapalı açlıktan ölürsün :-)
Saints Row 2,grafiği tatmin etmesde iyi bir seçenek olur.Çünkü,bazı özellikler GTA IV de bile yok örneğin suç işlediğinde polisler seni şok tabancasıyla dans ettirebiliyor vs. :-)
bi ben gta4ü bitirdim ben sınırlarını beğenmedim yani boyutuna göre daha kapsamlı yapıla bilirdi kurduğun zaman pcye çok yük bindiren bi oyun boyutu yüksek ama boyutuna göre kapsamı az bence boyuta göre uzunlukta assasins2 iyi...