arkadaşlar ben bu oyunu yükledim 62 fps hiç kasma donma tekleme yok Allaha şükür iyi oynuyorum 6 . yamayı kurdum ama şu anti alliassing sorununu çözemedim tüm ayarlar high de çözünrülük 1920x1080 nvida kontrol panelden bişey yapmak gerekiyor mu
sistem
gtx 260 AMP!2 896 MB 448 BİT
İNTEL CORE İ7 860 2.8 GHZ
KİNGSTON HYPERX 3GB DDR3 1333 MHZ
NEREDE PROBLEM VAR LÜTFEN VARSA BİR AYARI YARDIMCI OLUN
gta IV anti alliasing
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.aa sorunu derken? o oyunda aa yok bildiğim kadarıyla.
gta'yı beğenmeyen kendine yazık eder
GTA IV dünyanın en iyi oyunlarından, hatta kendi alanında 1. zevk konusundada tartışılmaz kalite her anı.
AA'ya gelince, GTA'da AA oyunun kalite ayarlarında kendisi tarafından belirleniyor, sen çözünürlük ve kaliteyi yükselttikçe oda daha iyi bir seviyeye gelir ama ayrıyetten diğer oyunlar gibi elle ayalanamıyor ki zaten GTA'ların grafikleri asla kendi zamanındaki diğer oyunlar gibi iyi olmamıştır :)
Bide şöyle bişey var ki zevkler ve renkler tartışılmaz. Yani arkadaş GTA IV'ü sevmemiş olabilir ama mesela biz Fifa 10 u sevmiyoruzdur,o da onu sever tamamen zevk meselesi bence. Onun yanında birde tüm videoları atlayarak boş yere sadece gösterilen şeyi yaparak oyun bitirmek var ki bence hiç zevkli olmuyor.
arkadaşalr anlamadınız herhqalde sevmedim demedim güzel oynayamıyorum yani anti alliasing sorunum var dedim sevmiyor yaptınız hey allahım soruyu daha nasıl açayım ki hakkaten çok açık sormuşum sevmedim değil arkadaşalr anti alliasing sorununu çözemedim dedim direklerde arabalrın kenarlarında kırıklar var dedim yok mu bunun bir çözümü dedim