Gta 4 Zor bir oyun çoğu bilgisayar kasıyor devrimci yoldaş.
GTA IV - Bu nedir ya !!
- 1
- 2
Can You Run It den bakmıştım böyle yazıyordu(Minimum ayarları geçiyor. İstenilen ayarlara yaklaşıyor):
Bende bu yüzden indirmiştim. İyiye yakın ayarlarda güzel bir şekilde oynarım diye. Sonuç vahim. Ama şu aralar sorunların donanımlarımda değil de donanımlarımın ısısında olduğunda şüphelenmeye başladım. Ne de olsa laptop.
notebook ve laptopların fanından havayı dışarıya çeken kanallar genellikle çok uzun ve dolambaçlı olduğundan mutlaka çok küçük boyutta tozlarla dolup tıkanıyor ve iyi soğutamıyor. Açmadan da temizlenemiyor. Servise götürebilirsin.
Valla hiç niyetli falan değilim servise böyle kalsın daha iyi. Canım isters gönderirim ama şu an düşünmüyorum servisi.
Valla GTA serisinde tek ve en çok beğendiğim oyun "Vice City"ydi. GTA 4, San Andreas, Gta 3, Gta 4'ün bir versiyonu vardı. Hepsine tek tek baktım. Hiçbirinden azıcık bile olsa tat alamadım. Ama vice city o kadar hoşuma gitmiştiki 2 kez bitirmiştim oyunu. Oyuna sonradan yapılan bmwi audi modifiyeleri falan çok dikkatimi çekti. Oyunu uzun süre oynamıştım. Polisleri öldürmek, Askerleri falan ... Oyunda yanlış hatırlamıyosam Cheetah diye bir araba vardı. Onu çok severdim. Bir de İndigo vardı. Oyunun bir kısmında galeri falan bir şey alıyorduk iki arabanın birleşiminden değişik bir şey çıkıyordu. İlginç şeyler vardı. O zamana göre fazla dikkat çekiciydi bence. Rockstar Games bana göre Vice City'den sonra başarısız bir Gta serisi yarattı. Bana göre Gta'yı beğenen kişi sayısı abartılacak şekilde çok değildir. Benim düşüncem bu.Eleman Azdı !2K Games'in yaptığı Mafia 2 Oyunu grafik olarak çok iyi ama gerçekçilik ve normal bir hayat konusunda önemli şeylerdede neredeyse hiç detay kaçırmamış. Oyunda biraz Playboyluğa yatkın şeyler de az değil. İnşallah oyunda yaş sınırlaması da vardır. Oyundaki magazine dergilerine bakmak bazen benim de çok hoşma gidiyor :D Orada da detay kaçırmamışlar
- 1
- 2