Arkadaşlar bugün GTA IV yükledim ve yüklediğime pişman oldum. Oyunu neredeyse "0" ayarlarda açacam hala kasıyor arkadaş!
Sistemim:
Marka: ASUS N61Vg Notebook
İşletim Sistemi: Windows 7 Home Premium (Orijinal) SP1
İşlemci: İnter Core 2 Duo P7450 2.13 Ghz
Ram: 4GB 1333MHz
Ekran Kartı: Nvidia GT220M 1GB (Paylaşımsız) (1366x768@60Hz)
HDD: 250GB
Bu da speccy programından ısnınma dereceleri ve özelliklerinin resmi (GTA IV ÇALIŞIRKEN):
Evet Arkadaşlar. Hatta düşük diyip de kasan ayarlarını resimle göstereyim.
Arkadaşlar bu şekilde kasıyor. Ve bir videodan izlemiştim aynı laptopa sahip olan biri ss almış oyundan. Videoda grafik ayarlarını belirtmiş. Aynı Leptopla benim resimdeki yaptığım ayarlardan çok yükseğiyle gayet rahat oynayabiliyor. Donup kaldım. O adamın ayarlarını da göstereyim:
Sonuç bu. Ekran kartımın güncel olduğundan eminim ama diğer donanımları bilmiyorum. Bu ayarlarda kasması bana çok anormal gibi geldi. Utandım. "Crysis Serisi , Nfs Shift-Shift 2-Hot Pursuit , CoD'un tüm serileri,Mirror's Edge,Mafia2 yüksek ayarlarda(bazılarını full ayarlarda)" gibi oyunları çok rahat bir şekilde oynarken bu oyunda neden bu sorunu yaşadım ki ? Hem de düşük ayarlarda bile. Hiçbir şey anlamadım. Çok sinirliyim gerçekten. Sizin bir çözümünüz varmı ? Yoksa oyunu bir daha yüklemek şartıyla Setup dosyası ile birlikte sileceğim...
(Yakınlarda Notebook Soğutucusu alacağım. alınca daha iyi oynayabilir miyim ?)