yardımmmmmmmmmmmmmmm gta IV de müzikleri(sadece müzik sfx kalabilir) ve görevleri klasörden silmek istiyorum nasıl yapıcam neleri silicem???????
GTA ıV de müzik ve görevleri silmek
GTA 4, kayıtları "C:\Users(xp ise "documents and settings" olur burda)\-kullanıcı adın-\AppData\Local\Rockstar Games\GTA IV\savegames" klasöründe saklar, buraya girip içerikteki alt klasör ve dosyaları sildiğinde kayıtlı oyunlarda gider. ayrıca mesajını daha okunaklı ve düzgün yazmalısın.
anlamadın oyundan kendisinden radyoları silmek istiyorum
gta sa için sorsan audio streams sil derim ama gta 4 nasıl bilmiyorum not:silmeye gerek yok belki sonra lazım olur oyun ayarlarından radyoyu kapat görevler içinde trainer bul
biraz daha ufak ve düzgün yazsaydın anlayabilirdim, ayrıca "ve görevleri klasörden silmek istiyorum" demişsin. neyse cevabı verim yine; gta4 radyoları "...\Rockstar Games\Grand Theft Auto IV\pc\audio\Sfx" klasöründeki .rpf dosyalarında saklıyor. oyunun hemen tüm sesleri orda var, radyolar zaten "radio_" kelimesiyle başlayan dosyalar. bunları silebilirsin, ama sadece bunları. dosyalar gittikten sonra oyun içinde yine radyoların listesi olucaktır, onu çıkarmak demek oyunun .exe dosyasının düzenlenmesi demek ki buda pek mümkün değil bu durumda.