4 gb 2+2 800 mhz ramBenzer bir sistemim var imzadaki, medıum detayda 45-50 fps alıyorum,
(intel q9400 2.66 işlemci
palit 1 gb 256 bit 9800gt)bu hafta alcaklarım
160 gb 7200 rpm hdd
bu sistem gta ıv full ayarda oynarmı yardımlarınız için şididen teşekküVery high yani full detay için en az gtx 275 olmalı ekran kartın, işlemcin yeterlidir ram ler 1066 mhz olursa daha iyi olurdu.
gta ıv full özellik
- 1
- 2
ramleri alalı çok zaman geçti yaklaşık 2 ay bu saaten sonra elimdeki parçalarıda değerlendirmem gerekio peki o kart ne kadar psu yer
9800gt için ne kadar yeterli gelir ben yine o karta olmassa 9600gt ye bakim
Full de oynayıp ne yapacaksın o oyunu? Değmyecek yani bir oyun için o kadar parça değiştirmeye. Geri kalan bütün oyunları oynarsın yüksek ayarlarda. Hiç böyle düşündün mü bilmiyorum ama bir GTA 4 için değer mi? Tamam daha sonra hiç mi oyun çıkmayacak? çıkacak, ama senin şimdi aldığın kartlar da o zamana eskimiş olacak, dx10 lu olacak ve dx11 le gelen muazzam grafikleri kaçıracaksın.
Ve punisher ekran kartı bence de full de oynamak için yetersiz, full de 800x600 oynamak istiyorsan oynarsın.
o zaman ben biraz bekliim şimdilik işlemci ve anakrt bana yeterli gelicektir daha sonra dx11 ççıktığında onlardan bir tane alırım
peki 8500gt minimumda kasrmı önerilen sistem gerksinmilerinin biraz altında kalıyor ama
em azından mediumda oynatıcak bir ekran kartı şart bana gta hastasıyım ben san andreası en 5-6 defa bitirmişimdir şimdi bu oyunuda zevk alarak oynamak isitiyorum şu ekran kartı olatyına bir açıklık getirelim artık iyi bir kart sölerseniz sevinirim psu önermeye gerek yok çünkü o konuda bilgi sahibiyim
Antialiasing,Q antialiasing, Shadow Vs Gibi ÖzellikLeri düşük kullanırsın. özellikle,Antialiasing'i en fazla X8 e çıkartabilir Q16X kullanamazsınız. ''Oynatırmı ? Evet Oynatır Ama dedigim gibi Oynatır.'' Ekran Kartı Yetersiz.
1- http://www.eksenbilgisayar.com/pinfo.asp?pid=19425
2- http://www.eksenbilgisayar.com/pinfo.asp?pid=20806
Bu İkisinden birisini almanız gerekiyor. Bütçe iyi ise tabiğki '2' numaralı ekran kartını tercih etmelisiniz.
Diyorumya herzman. Adamlar Donanım düşmanı Bir Oyun çıkartıyorlar, Düşünün Kaç kişi kaymağını yiyiyor.
1- Anakar , Üreticileri
2- İşlemci , Üreticileri
3- Ram , Üreticileri
4- Powersuppy, üreticiler
Bir yenin oyunun cıkması bu 4 sektörü adeta doruğa çıkartıyor. Artık Bundan Sonra öyle tahmin Ediyorumki Ben Adam Gibi Çok sağlam oyun oynayacam, Full oynacam, Hiç ama hiç kasmayacak , Diyen adam '' 3.000.00 TL gözden çıkartacak. Hayırlısı .
ati düşünmüyorum çünkü bu oyunda ati kartrların sorun çıkarttığını duymuştum daha önce çoğu kişiden
ati düşünmüyorum çünkü bu oyunda ati kartrların sorun çıkarttığını duymuştum daha önce çoğu kiş
işte sizinde dediğiniz gibi sadece ''kastığını duymuş sunuz '' Yani yaşamamış yada bu konuda tecrübe edinmemişsiniz. ATİ & NVİDİA farketmez. Eğer Karşımızdaki kart isteklerimize cevap verebilecek. CPU,MEMORY ve BİT hızına sahip ise O kart Benim için İyidir. İşte ozaman ATİ'mi NVİDİA 'mı bakmam. Şunu Sakın unutmayın. Burada hiç bir cevap size, ''yaşanmadan Tecrübe Edinilmeden yada test edilmeden verilmez'' Sizde Bir Kartın Gücünün yetmediğini söylüyorsanız. Bunun arkasında durabilecek bilgiye sahip olmalısınız. Kısacası ATİ , NVİDİA degil De güçlü olan kart var. Size 2- Ekran kartını tavsiye ediyorum dedim cüki onun bit değeri şuan atinin vapor-x ekran kartından daha yüksek olmasıydı. Ona bakarsanız Vapor-x olağan üstü soğutma sistemide şuan GTX 275&260 vs de yok . Bunlara takmamak lazım. Özellikleri İsteklerimizi cevaplıyorsa O kart En iyisidir.Son Düzenleme: GameRMan ~ 09 Eylül 2009 11:47
haklısınız size güvenicem ve o kartı almaya çalışıcam
mediuma çıkar dene kasarsa daha fazla artıramassın tahminim minimumda oynarsın çünkü önerilen sistem gereksinimlerinde en az quad işlemci olmasını söylüyor
http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest
burdan test edebilirsin
mediuma çıkar dene kasarsa daha fazla artıramassın tahminim minimumda oynarsın çünkü önerilen sistem gereksinimlerinde en az quad işlemci olmasını söylüyorben 4770 ekran kartı alıcam da ondan sordum açarmı die :)
http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest
burdan test
şuan elimde yok 4770 ekran kartı
şuan ki ekran kartım ati radeon hd 2400 pro 512 mb o siteden baktım minimum gereksinimleriyle açar dioSon Düzenleme: O_uzHaN ~ 09 Eylül 2009 13:01
- 1
- 2