4 gb 2+2 800 mhz ram
(intel q9400 2.66 işlemci
palit 1 gb 256 bit 9800gt)bu hafta alcaklarım
160 gb 7200 rpm hdd
bu sistem gta ıv full ayarda oynarmı yardımlarınız için şididen teşekkürler
gta ıv full özellik
- 1
- 2
oynarsın kardesim için rahat olsun
biraz garip olcak ben yetmez die düşünüyorum 8500gt 1gb 128 bit ekran kartı hangi ayarda oynar
yetmez dediğim:8500gt
O ekran kartı ile bırakın full'ü medium ayarlarda akıcı oynatırsa iyi.. Bütçenizi söylerseniz daha mantıklı bi sistem yapabilir
daha yapmadım sistemi bu hafta sonu elimdeki mevcut aletler ramler ve hdd bu yüzden soruyorum eğer yetersiz derseniz başka ekran kartlarına yönellicem
nasıl bir kart kullanmalıyım full için
imzanızdaki ekran kartı ati,gtanın atilerde bazen sorun çıkardığını herkes biliyor,sizdede bu gibi bir durum çıkmış olabilir. ama alacak kardeşime tavsiyem kartı deiştirmek isterse nvidia tarafından alsın,gerek oyun şirketleriyle olan anlaşmalar,gerek physx gerek cuda gerçekten önemli şeyler
bütçe 600-650 tl civarı 450 tl civarı işlemci ve ankarta gidicek geriye kalan sadece ekran kartı
imzanızdaki ekran kartı ati,gtanın atilerde bazen sorun çıkardığını herkes biliyor,sizdede bu gibi bir durum çıkmış olabilir. ama alacak kardeşime tavsiyem kartı deiştirmek isterse nvidia tarafından alsın,gerek oyun şirketleriyle olan anlaşmalar,gerek physx gerek cuda gerçekten önemli şUzatmıcam ama arkadaşa bilgi wermek istiyorsanız, bilmiyorsanız önce biraz araştırma yapın.
- 1
- 2