Bilgisayarımda GTA İV oynarken minimum detayda bile yollar gözükmüyor veya cisimler geç görünüyor oyunu, driverleri ve directx' i güncelledim sorun devam ediyor GTA İV'in sistem gereksinimleride baya yüksek, en az ATİ Radeon X1900 yada Nvidia Geforce 7900 ekran kartı en az 1.5gb ram ve an az core 2 duo 1.8 ghz işlemci gerekiyor, benim bilgisayarın özellikleri p4 3.0ghz HT prescott işlemci, 1gb ddr1 400mhz ram, Sapphire X1600pro 512mb 128 bit ddr2 agp8x ekran kartı, Windows xp sp3 pro işetim sistemi. Acaba oyunun sistem gereksinimleri yüksek olduğundanmı sorun çıkıyor yoksa oyundamı bi sorun var acaba. güçlü bilgisayarda bu oyunu oynayan varsa sorun çıkıyormu yazsın lütfen.
GTA İV görüntü sorunu (Çözdüm)
Sisteminiz oldukça güçsüz.Tek sebebi bu değil tabiki.GTA4 donanım kullanma açısından çok sıkıntılı bir oyun ayrıca.Kaliteli sistemlerde dahi sıkıntılar yaratabiliyor.Malesef yapıcak birşey yok.Sisteminizi güçlendirmekten başka ....
Patch ları yükleyip en düşük ayarda oynar bence.
Sanırım gtaiv görüntü sorununu çözdüm internette araştırdım ekran kartı Nvidia Geforce 9500,9700 ATİ HD2600,HD3600 olanlarda bile işlemcisi çift çekirdek olanlarda bu bahsettiğim görüntü sorunu olmuş fakat bu sorunu yaşayanların bilgisayarlarının ramı 1 gb kapasiteliymiş işte gta iv sistem gereksinimlerinde en az 1.5 gb ram istiyor yani rami yükseltemek gerekiyor.
ram in yanısıra benim ekran kartım 1 gb olmasına rağmen GTA4 kasıyor.ciddi bir donanım yükseltmesine(özellikle ekran kartı ve ram) ihtiyacın var eğer oyunu oynamak istiyorsan.
ram in yanısıra benim ekran kartım 1 gb olmasına rağmen GTA4 kasıyor.ciddi bir donanım yükseltmesine(özellikle ekran kartı ve ram) ihtiyacın var eğer oyunu oynamak istiyorsan.512 mb ekran kartı gtaiv oynamak için yeterlidir biraz güçlü bi ekran kartı gerekiyor. ekran kartının 1 gb yada 2 gb olması güçlü olduğunu göstermez. önemli olan ekran kartının DDR kaç olduğudur ve kaç BİT olduğudur.Son Düzenleme: Kapalı Hesap (221311) ~ 13 Eylül 2011 00:11
Dostum önce şunu söyliyim,mesaj sayıma bakıp tecrübesiz zannetme...
Aynı sorun bende de vardı.oyun gerçekten sağlam bir sistem istiyor.
Ben oynarken arabada normal gidiyordum ve ol sallanıyordu.Hatta adamla yürürken bile hertaraf sallanıyordu.Eğer sorunun buysa,ben bunu farklı bir crack ile çözdüm.Ama sana şunu da söyliyim senin sistemin bu oyunu kaldırmayabilir,kaldırsada işte bu tür sorunları yaşayabilirsin.
512mb ile 1gb arasında her oyunda olasma bile 1-2 fps vardır :)
sistemi yetip de gta 4 kasıyorsa patchlarla o sorun düzelir ben razor 1911 crack ile çözdüm.
GTA İV güçlü bi sistem istiyor doğru. GTA İV düzgün çalışmazsa çalışmasın önemli değil gtaiv' i sildim gitti.
Arkadaşlar bu sorun bendede olmuştu kurulum yaparken bi hata vermişti ama oyunun ayarlarını ayarlarken herşey yeşil olmuştu ama yollar gözükmüyo ışıklar kare kare gözüküyodu ama oyunun grafik ayarlarını düşürünce kırmızı olan bölüm yeşil olmuştu yani onaylanmıştı ancak görüntü yine aynıydı bence cd de bi problem vardı ama ben başka bi cd ile denemedim.Bence başka bi cd ile kurulum yapmayı dene
Sistemim:
İntel Pentium D 3.24GHz
2GB DDR2 RAM
nVIDIA GeForce 6200 Turbo Cache 128Mb tabanlı 889 Mb (Cod 6 ve Black Ops, Pes 2011 i F1 2010 u ve WRC yi kaldırdı)
ATİ Catalyst 9.11 driverini indirip kurdum sorun çözülmedi, ATİ Catalyst 10.2 driverini indirip kurdum gtaiv görüntü sorunu çözüldü şimdi sadece ufak tefek takılmalar var ram 2gb oldumu takılmalarda azalır.