Oyunu yükledim ve gerekenleri yapdım laptobum oyunu oynatmaması için hiç 1 sorun yok diye düşündüm fakat oyuna girmeden önce GTA IV FATAL ERROR:RMN40 hatası oluştu.. Kısacası yardımınıza ihtiyacım var yardım edersenz teşekkür ederm [etmessenz de canınız sagolsun]
GTA IV hakkında 1 soru lüFTen yardımcı olun!
oyun 4 dvd boyutunda ama arkadaştaki o haldemi bilmiyorum öncelikle oyunu win 7 demi çalıştırmak istiyorunuz eğer işletim sistemi win 7 ise gta şuanda bu işletim sistemi ile uyumlu değil forumun bu kısmında çalışan oyunlarla ilgili konu açılmış durumda onu inceleyebilirsin. Fakat bu oyun bildiğim kadarıyla hala çalıştırılamıyor. En azından ben denemiştim ve çalışmamıştı:)
XP sistemli iseniz tek çözümü service pack 3 ü yüklemeniz.
işletim sistemi win 7 değilde yukarıdaki arkadaşın dediği gibi XP ve Sp3 yüklü değil ise, oyunun uyumluluk modunu windows 2000 yapın çözülür diye yazanlar var bi deneyin isterseniz.
vista kullanıcısıyım :S SP3'ü yüklemem olanaksız diye biliyorm. Win 7 ne demek??
RMN40 hatası sp3 olmamasından kaynaklanır sp3 yüklemelisin ama istersen bi çözümü var yaparsan her ihtimale karşı aklında tut bunu “0×00000300" geri “0×00000200" yaparsın
Çözüm : 1: Başlat>Çalıştır>regedit yaz
“HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contr ol\Windows” burayı bulun
“CSDVersion” from “0×00000200" böyle bir bölüm olacak burayı “0×00000300" yapın
sonra çık regeditden
Restart et
Oyuna girebilirsiniz
Dediğinizi yapdım şimdi fatal error and must close yazısı geliyor soruna baktığımda ise bu rapor geliyor: Açıklama:
Critical runtime problem
Sorun imzası:
Sorunlu Olay Adı: APPLICATION CRASH
System RAM: 2145062912
Available RAM: 960483328
Number of CPUs: 2
Video Card Manufacturer: ATI Technologies Inc.
Video Card Description: ATI Mobility Radeon HD 2600
Video Card Driver Version: 7.14.0010.0503
OS Sürümü: 6.0.6001.2.3.0.768.3
Yerel Kimlik: 1055
Acaba sistemdemi sorun vaR?
Ekran kartı driverini güncelleştir seninki 7.14 8.12 veya üzeri olması lazım
forever4youEkran kartı driverini güncelleştir seninki 7.14 8.12 veya üzeri olması lazıArkadasın driver bulması zor masaüstü bilgisayar değil!Mobility radeon HD 2600 ile ilgili forumda birkac konu var.
Ya arkadaşım delimisin ne laptobu laptobunun arkasına kazık çaksan çalıştırmaz masaüstünde bile 2X 3ghz 2 Gb Ram 256 bit 512mn radeon alt sınırı belirlerken sen laptop diyorsun şimdi benim makinam şöyle böyle diye bana 5 bin $ lık loptop özellikleri sıkacaksın ama yemem. git incik boncuk oyunu oyna laptobunda kardeşiiiim:)