Sistemim  i5    650   3,20 Ghz           
               4 GB DDR3 RAM
               ATI RODEON  HD 5450                                      olmasına rağmen gta IV   kasıyor  birde başlarda kasmıyordu arkadaş geldi bir oturdu oturunca kastı hayret dedim bu böyle olmuyordu falan arkadaş bişi yapmadı oyunun aayarlarında yani suçlu o değilde başta ksmayan oyun sonradan neden kasıyor ben onu anlamadım  Lütfen Acil yardım please
GTA IV Kasıyor Acil Yardım lütfen !
OP Yeni Üye

Teşekkür Sayısı: 0

27 mesaj
				Yıllanmış Üye

Teşekkür Sayısı: 1

506 mesaj
				Sisteminiz Dengesiz Kurulmuş HD5450 Pasif Bir Kart Pek Bir Umut Beklemeyin Başta Kasmayıp Sonra Kasmasına Gelince ilk oynadığınızın dışında hiç bir ayar değiştirdinizmi bilgisayara bir şey yükledinizmi ?
OP Yeni Üye

27 mesaj
				virusten kaynaklanıyor olabilirmi her nekaadr virus tarayıcım (eses smart security 4 ) virus bulmasada + hangi ekran kartını öneririsiniz
OP Yeni Üye

27 mesaj
				bu arada bir şey yüklemdim ama virus programı güncellem yapmıyordu bilgiler tutarsızgibi bir şey diyordu bende yeni bir isim ve parola girdim o gün oldu
Yeni Üye

25 mesaj
				HD5450 giriş seviyesi bir kart kasması normal bana göre 64 bit'lik değeri düşük olduğundan sanırım ama siz yine de bir ekran kartı driverını güncelleyin..