Arkadaşlar ben GTA IV aldım ve kurdum fakat oyandıktan 5 dk. sonra ekran sallanıyor. Daha oyunun ilk başlarındayım...
Çözüm bulan çok makbule geçer!!!
GTA IV LÜTFEN ACİL YARDIM!!! EKRAN SALLANIYOR!
büyük iltimalle ekran kartın ısınmıştır garantin yoksa aç kasayı evde vantilatör varsa kasanın içine dogru yasla çalıştır
(yanlız dikkat et kasa açık tutmak bazen tehlikeli olur)
sen en iyisi kasanda boş fan yeri varsa pc fanı tak
Forumda daha öncede defalarca kez yazıldığı üzere ilaç sorunu.Oyunun piyasada 6-7 grup tarafından sunmu yapılmış versiyonu ama sadece birnin ilacı düzgün çalışıyor.(en azından bir kaç öncesine kadar öyleydi).O sallanma sorunuda fade koruma meknizmasından.Yani uzun lafın kısası cracği değiştirin.
immortallegendArkadaşlar ben GTA IV aldım ve kurdum fakat oyandıktan 5 dk. sonra ekran sallanıyor. Daha oyunun ilk başlarındayım...Razor 1191 crack'ı lazım.(Link yazmamı bekleme sakın )İlk crack'la senin de dediğin gibi kamera sallanıyor.Niko bardan çıkıp sarhoş olduğunda sallandığı gibi.
Çözüm bulan çok makbule geçer!!!
Bence git 90 YTL'ye aralgame'den al bir tane.İçinde birsürü ekstrası var zaten.Ekstraları olmasa bile bu oyun bunu fazlasıyla hakediyor.Bayram boyunca hep GTA4 oynadım.Oyunla ilgili çok daha fazla şey öğrenmek istiyorsan bence oyungezer forumlarına bak.
,com_smf/Itemid,26/topic,8647.msg385906/topicseen,1/#msg385906
eklersen yardımcı olmaya çalışırım emrahcagigan@hotmail.com
ARKADAŞLAR BUNUN EKRAN KARTIYLA Bİ ALAKASI YOK 512 MB 256 BİT EKRAN KARTIM VAR AYNI PROBLEM BENDE DE VAR ÇÖZEMEDİM SAPİRE 1950 PRO EKRAN KARTIM VAR 2 GB RAM VAR AMD PHENOM 8450 CPU VAR YİNEDE EKRAN SALLANIYOR SANIRIM ATİ EKRAN KARTLARIYLA ALAKALI Bİ SIKINTI OLDUĞUNU TAHMİN EDİYORUM ÇÜNKİ NVDİA EKRAN KARTI TAKTIĞIMDA Bİ PROBLEM YOK
djmustieARKADAŞLAR BUNUN EKRAN KARTIYLA Bİ ALAKASI YOK 512 MB 256 BİT EKRAN KARTIM VAR AYNI PROBLEM BENDE DE VAR ÇÖZEMEDİM SAPİRE 1950 PRO EKRAN KARTIM VAR 2 GB RAM VAR AMD PHENOM 8450 CPU VAR YİNEDE EKRAN SALLANIYOR SANIRIM ATİ EKRAN KARTLARIYLA ALAKALI Bİ SIKINTI OLDUĞUNU TAHMİN EDİYORUM ÇÜNKİ NVDİA EKRAN KARTI TAKTIĞIMDA Bİ PROBLEMAzıcık makaraya alındın :=) bunun sebebi crack fakat sitede bunun paylaşımı vs. yasaktır !!!
Arama motoru google'yi birazcık kullanmayı bilsek burada bu gibi konular olmazdı.Ekran sallanması oyunun korsana karşı geliştirilen üçlü şifreleme sisteminden birisidir.Chip forumda daha önce Recep Baltaş'ın makalesi bunu çok iyi anlatıyor.Hatta makalede sadece bir grubun bu şifreleme mekanizmasını aşabildiğide mevcut.
arkadaşım onun için razor1911 crack i lazım yaz google a razor 1911 crack diye çıkar ben dede oluyo du yaptım düzeldi
https://www.chip.com.tr/forum/gta ... -cozum_t113907.html
benim konuya bi bak