İşlemci : Intel Core 2 Duo CPU E4600 @2.40GHz 2,42GHz
Ram: 2 Gb
Ekran kartı:ATI Radeon HD 2400 pro.
Windows Vista Home Basic.
Bu oyunu bu sistem le oynayabilirmiyim ?? Patchleri fln herşeyi yükliyecem..
teşekkürler..
İşlemci : Intel Core 2 Duo CPU E4600 @2.40GHz 2,42GHz
Ram: 2 Gb
Ekran kartı:ATI Radeon HD 2400 pro.
Windows Vista Home Basic.
Bu oyunu bu sistem le oynayabilirmiyim ?? Patchleri fln herşeyi yükliyecem..
teşekkürler..
High'ı bayramda inş..ATİ 47xx serisinden bir ekran kartı çakayımda :D<
Bendede HD 2600 pro var medium da oynattı ama mediumdaki gtaIV un tipi hele hele niko bellic in tipi medium-low arası kayık oluyor.Bence bayramı bekle zevki anca öyle çıkar.
Bu arada bende GTS 250 alcam high da oynatırmı :D ?
Ben pek anlamıyorum wallahi.Olsun alıştık kayık tiplere artık ya :D A.c 2 de Etsio nun tipi az kayık :D 800x600 mü ne warya orda oynuyorum 1024 kasıyor :D
Bende Ac 2 açmaz bile işlemci Amd Athlom 64 X2 2.21-2.22 2.24 istiyor :D işlemci tam güç çalışır :D korkarım yancak diye okullar açılsın stajda Amd Phenom X4 falan ole bişey di unutum ondan bide Gts 250 veya Ati 48xx veya 47xx alcam hayırlısıyla :D
zar zor owda oynatır bayramı bekle
low da oynarsınız bence,birazda işlemci ve ekran kartına overclock yaparsanız performansınız artar,bu arada ilerde 4xxx serisi kart alacakmışsınız,bilgisi olan varmı gta düzelttimi ati sorunlarını? eskiden ati kartlarla oyun düşük performans ve grafiksel bozulmalara sebep oluyordu.
Evet kesinlikle.İlk çıktığında oynayamıyordum ama RockStar bu problem yüzünden 5 tane patch çıkarmış.Arkadaş indirmiş kurmuş 3 ü Kasma problemi 2 si ise grafik bozukluklarını düzeltiyormuş.Eskiden oynamıyordu.Ama şu patchleri yükledikten sonra bir daha deniyecem.Olmadı bayramda ekran kartı ile psu çaktımı takır takır oynucaz :)<