Oyunu yükledim fakat giremiyorum PLAY'e tıkladığımda 1. resimdeki uyarı çıkıyor sonrasında diğer uyarı çıkıyor oyun açılmıyor. Yardım edin.
GTA IV Social Clup Sorunu
- 1
- 2
Oyunu iki kere kurdum sildim fakat yine aynı hatayı verdi.
Aynı hatayla karşılaşmıştım ama tam olarak nasıl çözdügümü hatırlayamıyorum.Özelden sana bir sitenin linkini verdim.Social club ve gta4 ü tamamen bilgisayarından kaldır.O sitede yazan herşeyi harfi harfine uygula.FPS sorunu dahil bütün sorunların çözülür rahat rahat oynarsın oyunu.
o uyarıyı ben biliyorum ekran kartınla ilgili güncellemen lasım
Ekran kartım GeForce 9600 GT 512 mb ne yapmam gerekiyor ?
İnternet bağlantını kapatman gerek.. Kapat birde öyle dene...
Arkadaşım internet ayarlarından kaynaklanıo. İnternet bağlantını kapat. Girince gelen login ekranında ''skip login'' diosun sanırım, ''skip login'' deme, ''login'' de. ''start in offline mod'' de açılır.
Şimdi internet bağlantısını koparıp dediğiniz gibi yaptım fakat yine resimlerdeki uyarılar çıkıyor
Bende de aynı hatayı veriyor. İnterneti kesip login>start in offline mod diince bi uyarı geliyor hata gibi, ona ok diip playa basıorm oyun başlıor..
OK diyip geçiyorum tekrar PLAY'e tıkladığımda yine aynı uyarılar çıkıyor
GTA4 kurmak istiyorum bende 2 GB ram HD 3850 512 ekran kartı P4 3,0 GHz CPu var sizce kaldırır mı?
Bu sayfada kalıyor... Hiçbir şey gelmiyor.
Çözemedik silip yükledim fakat yine olmadı ekran kartını güncelledim yine değişen bişey olmadı
ilk baş gta IV ve social club kökten sil sonra yeniden yükle ardından hiçbir şey açmadan crack yap.oyunun kısayoluna tıkladığında social club login penceresi açılacaktır, skip login diyerek geç ardından güncel değilse güncel olmadığına dair bir link verecek o linke tıkla güncellemeleri yap son olarak play butonuna bas kolay gelsin
- 1
- 2