arkadaşlar gta liberty yükledim kasılma yapıyo pc özelliklerim full diğer yeni çıkan oyunları full özelliklerde kasılmadan oynayabiliyorum ama gta da sorun oluyo ne yapmalıyım işletim sistemim win 7 tekrar sölüyorum pc nin normalde kasma ihtimali yok
gta liberty city kasma sorunu
Özellikleride yazabilseydin.
arkadaşlar gta liberty yükledim kasılma yapıyo pc özelliklerim full diğer yeni çıkan oyunları full özelliklerde kasılmadan oynayabiliyorum ama gta da sorun oluyo ne yapmalıyım işletim sistemim win 7 tekrar sölüyorum pc nin normalde kasma ihtimalinasi full ya ben liberty city'yi atom n270, 512mb ram netbook'ta oynuyorum :D pentium3'ler bile rahat calistiriyo :D
gta 4 ten bahsediyorum liberty city nası çalıştırır atom işlemci atom işlemci internet sayfasını bile zor açar:DD
intel q9500 işlemci. 4 gb ddr 3 ram ,atı hd 5570 ekran kartı .win 7 32 bit
eflc nin 2 güncellemesini yaptım .atrıca olay günlüğünü kapatınca azalıyomuş dediler yaptım pc de virüs yok ,daha yeni format attım zaten .son çıkan oyunları hiğht ayarlarda oynayabiliyorum sorun olmuyo
aynen bilgisayar güzel ama kart berbat onunla gta 4 oynanmaz hatta gta 4 den bile ağır oyunlar var + sıfır bilgisayar alınmaz satılmayan piyasada kalan malları icine dolduruyolar anlamayanlara bilmeyenlere satıyolar
peki kardeşler hepinize çok teşekkür ettim yardımlarınızdan dolayı.
arkadaşlar bendede gta eflc kasıyor ama bende onun yanında 20 tane oyun var call of duty mw1 mw2 mw3 buna benzer 2 gb ram 2 gb ekran kartı war ve sadece ilk o 4 tane yere araba ile giderken oluyor başka olmuyor sizde nasıl kasıyor bide çözümünü buldum
arkadaşlan oyundayken esc ye basın garpich diye ona benzer bi şey var oraya gelin sonra en altta sayı var 456/4545 örnek o soldaki sayı sağdaki sayıdan beya küçük olucak ve enn üstte ekran ayarı sonrada model onunnda altında hight yazar bazılarında değişik olabilir onu medium veye low yapın diyerlerini isterseniz en yüksek yapın kasmaz
iyi oyunlar :)